Four Christmases and a Wedding (2017)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία των A+E/Lifetime, σε σκηνοθεσία Μαρίτα Γκράμπιακ, με τους Αριέλ Κέμπελ, Κόρυ Σέβιερ, Μάρκι Ποστ, Μάντισον Σμιθ, Τζατζ Ράινχολντ. 

Όταν η Κλόε, μια διοργανώτρια εκδηλώσεων, προσλαμβάνεται για να στήσει το χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ της πόλης της, αναλαμβάνει με μεγάλη προθυμία. Όμως, όσο κι αν της πηγαίνει εξαιρετικά η επαγγελματική της ζωή, τόσο η ίδια φαίνεται να έχει εγκαταλείψει τα προσωπικά της. Αυτό, όμως, θα μπορούσε να αλλάξει, όταν στα εγκαίνια του φεστιβάλ συναντά τον Έβαν, με τον οποίο νιώθουν μια αμοιβαία και ακαταμάχητη έλξη. Δυστυχώς, δυο μέρες πριν τα Χριστούγεννα ο Έβαν δέχεται ένα τηλεφώνημα από την εταιρεία του, στο οποίο του ανακοινώνουν πως αναλαμβάνει τα νέα γραφεία στη Νορβηγία. Το ειδύλλιο σταματά τόσο ξαφνικά όσο είχε αρχίσει, για να ακολουθήσουν ακόμα τρία Χριστούγεννα, πάντοτε εκεί, στο φεστιβάλ της μικρής πόλης, όπου οι δρόμοι τους διασταυρώνονται ξανά και ξανά, αλλά ποτέ χωρίς εμπόδια. 

Πολύ γοητευτικό το πρωταγωνιστικό δίδυμο, γλυκιά σαν καραμέλα η ιστορία. τίγκα στο στολίδι και στη γιρλάντα το κάθε πλάνο, κι όλα κυλάνε χαριτωμένα.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)