Christmas Festival of Ice (2017)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία γυρισμένη για το Hallmark από τον Μπράντλεϋ Γουώλς, με τους Τέυλορ Κόουλ, Ντέημον Ρούνιαν, Γουέντυ Κρούσον, Τζόναθαν Γουίτακερ, Τζανπάολο Βενούτα. 

Έχοντας τελειώσει τις σπουδές της στη Νομική και εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων για τον Δικηγορικό Σύλλογο, η Έμμα προετοιμάζεται για τον χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό γλυπτικής στον πάγο που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη μικρή της πόλη. Όμως, όταν το Δημοτικό Συμβούλιο ακυρώνει τον διαγωνισμό ελλείψει χρημάτων, η ίδια αναλαμβάνει δράση προσπαθώντας να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται. Την ίδια στιγμή, γνωρίζει τον Νικ, ιδιοκτήτη της τοπικής φάρμας με τα έλατα, του οποίου το ταλέντο στη γλυπτική στον πάγο μπορεί να τη βοηθήσει να πετύχει τον σκοπό της Ο ίδιος, όμως, δείχνει διστακτικός να τη βοηθήσει, κρύβοντας τα πραγματικά του αισθήματα. 

Εντάξει, έχει ένα από τα πιο όμορφα πρωταγωνιστικά δίδυμα που έχουμε συναντήσει σε αντίστοιχη ταινία, έχει και μια συμπαθητική ιστορία, είναι όμως τόσο απλοϊκά δοσμένη και χωρίς ίχνος σύγκρουσης που η λέξη "αναμενόμενο" για το φινάλε της δεν είναι αρκετή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)