A Bad Moms Christmas (2017)


Ελληνικός τίτλος: Μαμάδες με κακή διαγωγή -Χριστούγεννα εκτός ελέγχου

Χριστουγεννιάτικη κωμωδία της STX, σε σκηνοθεσία Γιον Λούκας και Σκοτ Μουρ, με τους Μίλα Κούνις, Κρίστεν Μπελ, Κάθρυν Χαν, Κριστίν Μπαράνσκι, Σούζαν Σαράντον, Τσέρυλ Χάινς, Τζέυ Χερνάντεζ, Τζάστιν Χάρτλεϋ, Πήτερ Γκάλαχερ.

Οι τρεις ταλαίπωρες μαμάδες με κακή διαγωγή που γνωρίσαμε στην πρώτη ταινία, έχουν αυτήν τη φορά να αντιμετωπίσουν τον εφιάλτη των Χριστουγέννων. Σαν να μην έφταναν οι προετοιμασίες, ο πανικός, ο χρόνος που πιέζει και οι απαιτήσεις των παιδιών, ξαφνικά μαθαίνουν πως θα τις επισκεφθούν οι δικές τους μητέρες, τρεις εξ ίσου τρελές και προβληματικές γυναίκες που θα χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Το καστ είναι πλούσιο, η δυναμική από το πρώτο φιλμ βοηθά τη νέα ταινία να πάρει μπρος, αλλά τα αστεία είναι πλέον τόσο χοντροκομμένα και οι υπερβολές τόσο... υπερβολικές, που πλέον δεν πείθουν για την τρέλα τους. Οι προσθήκη των τριών γιαγιάδων σαφέστατα και θα μπορούσε να προκαλέσει μια νέα σειρά αστείων και αλλαγών στις ισορροπίες, όμως τα πάντα μένουν σε επίπεδο πλάκας και μάλιστα όχι τόσο επιτυχημένης. Δηλαδή, εντάξει, πόση ώρα πρέπει να κρατήσει η σκηνή με την αποτρίχωση του Τζάστιν Χάρτλεϋ;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)