My dog's Christmas miracle (2011)


Ελληνικός τίτλος: Χριστουγεννιάτικος μπελάς!!!

Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της Imagination, σε σκηνοθεσία Μάικλ Φάιφερ, με τους Σύνθια Γκιμπ, Γκρεγκ Έβιγκαν, Άσλεϋ Λέγκατ, Κιάρα Μπράβο, Λέσλυ-Ανν Ντάουν, Ρόμπερτ Κάραντάιν. 

Η καθηγήτρια Μάντελάιν Γουώλτερς γνωρίζει τυχαία τον αρχιτέκτονα Κέβιν Φάλον, ο οποίος εργάζεται σε ένα project του πανεπιστημίου της. Μόνοι με παιδιά και οι δυο τους, και ταυτόχρονα απηυδισμένοι από αμέτρητα αποτυχημένα ραντεβού, βρίσκουν πως  η γνωριμία τους μπορεί να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο, με τα παιδιά τους μάλιστα να δείχνουν ευχαριστημένα από αυτήν την ενδεχόμενη εξέλιξη. Υπάρχει όμως κάποιος που είναι απόλυτα δυσαρεστημένος από τη σχέση τους: η σκυλίτσα της Μάντελάιν, η οποία βλέπει στο πρόσωπο του Κέβιν έναν αδυσώπητο εχθρό που θα την εξορίσει από τη "βασιλική" θέση που κατέχει στη ζωή της αφεντικίνας της. Έτσι, βάζει μπρος το σχέδιό της να τους χωρίσει. 

Εντάξει, έχει αξιαγάπητα σκυλάκια που μιλάνε, οπότε, ποιος μπορεί να τους αντισταθεί; Όμως, η παραγωγή είναι τόσο στην ξεπέτα που τα ισοπεδώνει όλα, παρ' όλες τις φιλότιμες προσπάθειες ενός συμπαθούς καστ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)