Season's Greetings (2016)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία του eOne για το δίκτυο UPtv, σε σκηνοθεσία Άλαν Χάρμον, με τους Λώρα Μπελ Μπάντυ, Κέησυ Μάντερσον, Βιβ Λήκοκ, Κάρρι Γκένζελ, Μάτυ Φινόκιο. 

Η Ντάρσυ Μπλέηκ έχει την τέλεια δουλειά: εργάζεται ως κειμενογράφος για τον εκδοτικό οίκο Χάρρινγκτον, μια εταιρεία διάσημη και με μακρά ιστορία που εκδίδει κάρτες. Με τις γιορτές να πλησιάζουν, μάλιστα, εκείνη νιώθει ακόμη περισσότερο στο στοιχείο της, αφού θα έχει την ευθύνη για μια σειρά από χριστουγεννιάτικες ευχές που θα κυκλοφορήσουν με τις καινούργιες κάρτες που ετοιμάζονται. Όλα, όμως, κινδυνεύουν να αλλάξουν, αφού τη διεύθυνση της εταιρείας αναλαμβάνει ο Άντριου Χάρρινγκτον, εγγονός του ιδρυτή της, ο οποίος σκοπεύει να τη φέρει στη νέα εποχή των social media και του Internet. Με το προσωπικό να πρέπει να προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στα νέα δεδομένα, δεν αργούν να κυκλοφορήσουν και οι φήμες πως ο νέος διευθυντής δεν αποβλέπει σε τίποτα περισσότερο από το να μειώσει τα λειτουργικά έξοδα της εταιρείας μόνο και μόνο για να την καταστήσει ευκαιρία προς πώληση. 

Έχει μια φροντίδα στην παραγωγή, αποφεύγει κατά το δυνατόν τα πολύ γλυκερά κλισέ, έχει χιούμορ, καλούς ρυθμούς και ένα πολύ γοητευτικό πρωταγωνιστικό δίδυμο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)