Harry & Meghan: Becoming Royal (2019)


Αισθηματική τηλεταινία των A+E/Lifetime σε σκηνοθεσία Μενχάζ Χιούντα, με τους Τίφανυ Σμιθ, Τσάρλι Φηλντ, Τσαρλς Σώννεσυ, Τζέημς Ντρέυφους, Λώρα Μίτσελ, Τζόρνταν Γουώλεν.

Και αφού λοιπόν στην προηγούμενη ταινία παρακολουθήσαμε το χρονικό της γνωριμίας και του έρωτα μεταξύ της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκηπα Χάρυ, ήρθε η ώρα να πάμε ένα βήμα παρακάτω και να δούμε τις προετοιμασίες και το άγχος της γαμήλιας τελετής αλλά και τα προβλήματα που η νέα νύφη αντιμετώπισε από το περιβάλλον των ανακτόρων και από τον Τύπο.

Μόνο που ακόμα και δεδομένων όλων των συμβάσεων μιας αισθηματικής-βιογραφικής τηλεταινίας, εδώ το γλυκό δεν έδεσε και το τελικό αποτέλεσμα την παραμικρή σχέση δεν έχει με την πρώτη ταινία  που όπως και να το κάνουμε είχε την ίντριγκά της. Το σενάριο αναλώνεται σε ασήμαντες μεγαλοστομίες καθώς ξεφυλλίζει περιστατικά της ζωής του πριγκηπικού ζεύγους έναντι των τρικλοποδιών που τους βάζει το παλάτι, χωρίς ποτέ όμως να μπορεί να μεταφέρει το μέγεθος και τη σοβαρότητα όσων συμβαίνουν σε επίπεδα πιστευτά. Το ίδιο κραυγαλέα και καρικατουρίστικη είναι και η αναπαράσταση της εκπομπής της βρετανικής τηλεόρασης που σχολιάζει τα τεκταινόμενα, ενώ όλο μαζί μοιάζει να μην έχει καν λόγο ύπαρξης πέραν της εκμετάλλευσης της τρέχουσας επικαιρότητας της εποχής και του buzz στα πρωτοσέλιδα. Μακράν από τα πιο αχρείαστα sequel που γυρίστηκαν ποτέ.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)