Demain tout commence (2016)


Ελληνικός τίτλος: Όλα αρχίζουν αύριο

Δραματική κομεντί της SND, σε σκηνοθεσία Υγκό Ζελέν, με τους Ομάρ Συ, Κλεμάνς Ποεζύ, Αντουάν Μπερτράν, Άσλεϋ Γουώλτερς, Γκλόρια Κόλστον. 

Ο "όσα-πάνε-κι-όσα-έρθουν" Σαμυέλ, καπετάνιος σε τουριστικό σκάφος στην Κυανή Ακτή, προσγειώνεται απότομα στην πραγματικότητα, όταν μια ξεπέτα από το παρελθόν του, του αφήνει ένα κοριτσάκι 3 μηνών που του ανακοινώνει πως είναι κόρη του και μετά εξαφανίζεται. Ψάχνοντας να τη βρει, καταλήγει στο Λονδίνο, όπου αναγκαστικά ξεκινά από το μηδέν. 

Γαλλικό ρημέικ του μεξικάνικου "Πουθενά χωρίς την κόρη μου" από το 2013, το "Αύριο αρχίζουν όλα" αφηγείται μια χαριτωμένη και συγκινητική ιστορία που εύκολα κερδίζει τις εντυπώσεις και την παρακολουθείς νεράκι. Της λείπει, όμως η φροντίδα στη λεπτομέρεια, καθώς κάποιοι ρόλοι "υπέρ-παίζονται" και παραείναι φωναχτοί (ο γκέι κολλητός του, ο Μπέρνι, καταφεύγει σε αστειάκια που κάνουν τον χαρακτήρα αδύναμο), ενώ ο πρωταγωνιστής της Ομάρ Συ (τον παρακολουθείς και εύκολα σου έρχεται στο μυαλό πως θα μπορούσε να εξελιχθεί στη γαλλική εκδοχή του παλιού καλού Έντυ Μέρφυ) μοιάζει να μην έχει βρει απόλυτα την ισορροπία του ήρωα που ερμηνεύει. Πολύ καλή η Κλεμάνς Ποεζύ στον ρόλο της μητέρας, καθώς και η μικρούλα Γκλόρια Κόλστον που αποφεύγει τις συνηθισμένες παιδικές χαριτωμενιές για να κερδίσει σε συμπάθεια. Στο σύνολό της, η ταινία είναι ανάσα δροσιάς και εγγυάται δυο ώρες ξεκούραστης ψυχαγωγίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)