Les profs 2 (2015)


Ελληνικός τίτλος: Σεσημασμένοι καθηγητές

Κωμωδία της UGC, σε σκηνοθεσία Πιερ-Φρανσουά Μαρέν-Λαβάλ, με τους Κεβ Άνταμς, Ιζαμπέλ Ναντύ, Ντιντιέ Μπουρντόν, Πιερ-Φρανσουά Μαρέν-Λαβάλ, Αρνώ Ντυκρέ, Στεφί Σελμά, Ρεϋμόν Μπουσάρ, Γκαιά Βάις. 

Οι αλλοπρόσαλλοι καθηγητές που είχαμε γνωρίσει στην πρώτη ταινία του 2013 επιστρέφουν, και αυτή τη φορά η φήμη τους γίνεται διεθνής και μάλιστα... βασιλικών διαστάσεων. Βλέπετε, η Βασίλισσα της Αγγλίας τούς καλεί να επισκεφθούν τη χώρα της σε μυστική αποστολή και να διδάξουν σε ένα ιδιωτικό σχολείο πολυτελείας όπου φοιτά μία πριγκίπισσα του Στέμματος. 

Οι ήρωες του κόμικ των Πικά και Ερόκ επιστρέφουν σε μια δεύτερη περιπέτεια που όμως δεν έχει την ίδια πλάκα με την πρώτη που ούτως ή άλλως ήταν μια γαλλική "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα". Εδώ, όλα τα αστεία αναλίσκονται στις κλισέ διαφορές της γαλλικής με την αγγλική κουλτούρα, κάποια εκ των οποίων είναι χαριτωμένα, αλλά δεν αρκούν για να κρατήσουν ολόκληρη την ταινία. Ναι, κατά καιρούς σκάει μύτη και κανένα πετυχημένο αστείο και γελάς, όλο μαζί, όμως, ξεφουσκώνει γρήγορα και πέφτει σε διαρκείς επαναλήψεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)