Beastly Boyz (2006)


Ερωτικό θρίλερ της Rapid Heart σε σκηνοθεσία Ντέηβιτ ΝτεΚοτώ, με τον Σεμπάστιαν Γκάκι.

Όταν η δίδυμη αδελφή του δολοφονείται από μια παρέα αδίστακτων νεαρών φίλων, ο Τράβις αποφασίζει να εκδικηθεί τον θάνατό της, σκοτώνοντας τους ένοχους έναν προς έναν.

Κι όταν λέμε να τους σκοτώσει, εννοούμε να τους μαχαιρώσει, αφού πρώτα τους χαϊδεύει βασανιστικά με το μαχαίρι ενόσω εκείνοι φορούν μόνο το εσώρουχό τους -κατά προτίμηση λευκό. Όλοι γνωρίζουμε τις ταινίες και την αγαπημένη θεματογραφία του ΝτεΚοτώ, εδώ όμως η κατάσταση ξεφεύγει εκτός κάθε ελέγχου, αφού δεν υπάρχει καν ιστορία με την οποία μπορείς να περάσεις καλά, διαθέτοντας το απαραίτητο χιούμορ. Οι ημίγυμνοι άντρες σε σέξυ, ομοερωτικά θρίλερ είναι κάτι που μπορούμε να αντιληφθούμε, το να βάζεις όμως τον δολοφόνο να πασπατεύει με το κουζινομάχαιρο το θύμα του από την κορυφή μέχρι τα νύχια για κανένα δεκάλεπτο μέχρι απλά να τον σφάξει, δεν το καταλαβαίνει άνθρωπος. Αφήστε δε που αυτό επαναλαμβάνεται με όλα του τα θύματα μέχρι να τελειώσει η ταινία, κάνοντας τις φωτογραφίσεις με εσώρουχα στο Next Top Model να μοιάζουν με κινηματογραφικό δοκίμιο, συναρπαστικού ρυθμού και αγωνίας. Αναγνωρίζω την εσωτερική ανάγκη όλων μας να εντάσσουμε τουλάχιστον μια ταινία του ΝτεΚοτώ σε κάθε κύκλο προβολών b movies τρόμου, αλλά εδώ ο καναδός φίλος μας ξεπερνά τον εαυτό του. Είχα στηλώσει κάποτε το βλέμμα μου σε πλακάκι στον τοίχο και ο χρόνος κύλησε πιο ευχάριστα.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις σειρών και κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τα θρίλερ και το μυστήριο, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fourmi (2019)

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)