Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018) (3D)


Ελληνικός τίτλος: Ξενοδοχείο για τέρατα 3 -Ώρα για διακοπές

Κινούμενα σχέδια της Columbia σε σκηνοθεσία Τζέντυ Ταρτακόφσκυ, με τις φωνές των Άνταμ Σάντλερ, Άντυ Σάμπεργκ, Σελένα Γκομέζ, Κέβιν Τζέημς, Φραν Ντρέσερ, Στηβ Μπουσέμι, Μόλυ Σάνον, Ντέηβιντ Σπέηντ, Κάθρυν Χαν.

Μια μεγάλη έκπληξη επιφυλάσσει η Μέηβις στον μπαμπά της, τον Κόμη Δράκουλα, προσφέροντάς του ένα εξαιρετικό πακέτο καλοκαιρινών διακοπών σε τερατοκρουαζιερόπλοιο, ούτως ώστε και αυτός να απολαύσει μια φορά τη φιλοξενία και την ξεκούραση που προσφέρει εδώ και χρόνια στους πελάτες του στο ξενοδοχείο για τέρατα. Και ενώ όλα ξεκινούν κατ' ευχήν με παιχνίδια, διασκεδάσεις και φεγγαροθεραπεία στις ξαπλώστρες, η Μέηβις δεν αργεί να ψυλλιαστεί πως ο Δράκουλας είναι υπερ-καταγοητευμένος από την Έρικα, τη μυστηριώδη καπετάνισσα του κρουαζιερόπλοιου που όχι μόνο δείχνει ένα έξτρα ενδιαφέρον για τον μπαμπά της, αλλά -όπως αποδεικνύεται- κρύβει και ένα τρομακτικά επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει τα τέρατα όλου του κόσμου.

Η γνωστή τερατοπαρέα επιστρέφει μετά από δύο ήδη απολαυστικές ταινίες το 2012 και το 2015 με μια πιο θαλασσινή περιπέτεια αυτή τη φορά, μακριά από τα όρη της Τρανσυλβανίας, η οποία μπορεί να έχει χάσει πόντους σε πρωτοτυπία, αλλά εξακολουθεί να κρατά ψηλά τη σημαία του χιούμορ και της ανέμελης οικογενειακής ψυχαγωγίας. Με σκίτσα που εξακολουθούν να γοητεύουν και ένα χιούμορ που παραμένει πάντοτε ενδιαφέρον και για τους ενήλικες θεατές, η ταινία έχει τις ανατροπές της, έχει έξυπνες (και λιγότερο έξυπνες) ατάκες, έχει ορισμένες πολύ αστείες εικόνες και σκηνές και εν γένει έχει όλα αυτά που χρειάζονται ώστε και να να μην προδώσει τους χαρακτήρες και την ιστορία της αλλά και να κρατήσει ζωηρό το ενδιαφέρον όλων μας.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Το αρχείο κειμένων του Cinemano για τις ταινίες κινουμένων σχεδίων θα το βρείτε εδώ.




 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)