Hell Fest (2018)


Ελληνικός τίτλος: Hell Fest -Το Πάρκο του Τρόμου

Ταινία τρόμου των CBS/Lionsgate σε σκηνοθεσία Γκρέγκορυ Πλότκιν, με τους Έημυ Φόρσάυθ, Ρέιν Έντουαρντς, Μπεξ Τέυλορ-Κλάους, Κρίστιαν Τζέημς, Ματ Μερκούριο, Ρόμπυ Ατάλ.

Βραδιά Χάλογουίν και τρεις φίλες μαζί με την παρέα τους πηγαίνουν στο Hell Fest, το μεγαλύτερο περιοδεύον θεματικό πάρκο τρόμου, για το οποίο μάλιστα έχουν εξασφαλίσει και εισιτήρια VIP ώστε να αποφεύγουν τις ουρές σε κάθε ατραξιόν. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως ανάμεσα στους ηθοποιούς που υποδύονται τους "Άλλους", κάποιους τρομακτικούς ήρωες που συνοδεύουν τους επισκέπτες, κρύβεται και ένας μανιακός δολοφόνος που δύο χρόνια νωρίτερα είχε ξαναχτυπήσει στο ίδιο πάρκο, σε άλλη πόλη.

Τυπική σλασεριά, με αμίλητο μασκοφόρο δολοφόνο να σπέρνει τη φρίκη μέσα στο αθώο πλήθος που δεν έχει ιδέα τι το περιμένει. Δεν λες και πολύ ευρηματικές τις δολοφονίες του, σε αντίθεση όμως με το περιβάλλον που λαμβάνουν χώρα, αφού το θεματικό πάρκο Hell Fest προσφέρει πληθώρα τρομακτικών ατραξιόν (που στο πίσω μέρος του μυαλού σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς ένα τόσο μεγάλο πάρκο μπορεί να ταξιδεύει από πόλη σε πόλη, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας). Όλο μαζί λοιπόν δείχνει να δουλεύει ως εγχείρημα, μολονότι απολύτως στον αυτόματο πιλότο και χωρίς αυτό το κάτι στο φινάλε που θα δικαιώσει την προσμονή σου. Στην ταινία κάνει και ένα σύντομο πέρασμα ο Τόνυ Τοντ, που υποδύθηκε τον πρώτο "Candyman". 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις σειρών και κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τα θρίλερ και το μυστήριο, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fourmi (2019)

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)