Catering Christmas (2022)


Ελληνικός τίτλος: Χριστουγεννιάτικο catering

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία σε σκηνοθεσία Τ. Γ. Πίκοκ, με τους Μέριτ Πάτερσον, Ντάνιελ Λίσινγκ, Μάικλ Χάνραχαν, Ρόζμαρυ Ντάνσμορ, Μέλανι Λάισμαν, Λίλυ Γκάο.

Η Μόλυ Φροστ έχει μια μικρή αλλά φροντισμένη επιχείρηση catering που προσπαθεί να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Όταν χάνει μια εκδήλωση του Δήμου, οι ελπίδες της αναπτερώνονται από την ξαφνική απόφαση του Ιδρύματος Χάρισον να προκηρύξει διαγωνισμό για το φιλανθρωπικό γκαλά των Χριστουγέννων, τον οποίο και κερδίζει. Όχι όμως και χωρίς τη διακριτική βοήθεια του γοητευτικού Κάρσον, ανιψιού της Προέδρου, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τις οικογενειακές δραστηριότητες για να ασχοληθεί με το πραγματικό πάθος του, τη φωτογραφία.

Ακόμη μία by the -Christmas- book τηλεταινία που διαχειρίζεται καθώς πρέπει το υλικό της για να αφηγηθεί ένα συμπαθές χριστουγεννιάτικο ρομάντζο. Μεγάλου ατού οι έμπειροι του είδους πρωταγωνιστές της και η -ας πούμε- ρεαλιστική ιστορία, αν υποθέσουμε ότι ένα τέτοιο γκαλά διοργανώνεται από δύο μόνο ανθρώπους μόλις μέσα σε 8 ημέρες. Ποιος ενδιαφέρεται όμως για αληθοφάνεια στις λεπτομέρειες όταν τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα και εξυπηρετούν -μια χαρά στην περίπτωσή μας- τις ανάγκες και τις συμβάσεις του είδους. Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, τηλεοπτικών σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε το Cinemano στο Facebook και στο Instagram.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)