The Christmas Retreat (2022)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Reel One σε σκηνοθεσία Τζέησον Μπουρκ, με τους Ρίανον Φις, Κλέυτον Τζέημς, Λυν Γουάιτ, Τζέημς ΜακΝτόναλντ, Κάρλυ Φώσετ, Τζόναθαν Χώλεϋ Πέρβις.

Η εργασιομανής Κιμ καθυστερεί ακόμα μια φορά στο γραφείο και στήνει για ώρα τον αγαπημένο της, ο οποίος την έχει καλέσει για δείπνο σε κυριλέ εστιατόριο. Σίγουρη πως είναι η βραδιά που θα της κάνει πρόταση γάμου, παθαίνει σοκ όταν εκείνος τής ανακοινώνει πως θέλει να χωρίσουν, με τη σχέση τους να κολλάει συνέχεια επάνω στην εμμονή της με τη δουλειά. Κάπου αλλού, ο Μαρκ, στέλεχος σε οικονομική επιχείρηση, όχι μόνο δεν παίρνει την προαγωγή που ήταν σίγουρος ότι είχε στο τσεπάκι του, αλλά μαθαίνει πως τη θέση πήρε ο άπειρος και μόλις 22 ετών ανιψιός του ιδιοκτήτη, οπότε χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, παραιτείται. Περιμένοντας να δει τι θα κάνει στη συνέχεια, δέχεται την πρόσκληση της αδελφής του να περάσει τις γιορτές μαζί της στο πατρικό τους, το οποίο έχει μεταμορφώσει σε χριστουγεννιάτικο καταφύγιο. Στο ίδιο καταφύγιο είναι που καταλήγει και η Κιμ με τη μητέρα της, προσπαθώντας να ξεπεράσει το σοκ του χωρισμού.

Η κλασική συνταγή δύο διαφορετικών χαρακτήρων που συναντιούνται τυχαία σε έναν γιορτινό προορισμό και ερωτεύονται, αποδίδεται χαριτωμένα σε τούτην εδώ την τηλεταινία που σέβεται τον εαυτό της και τις συμβάσεις. Γοητευτικό και με χιούμορ το πρωταγωνιστικό ντουέτο, βαρετά κλισέ οι χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες του καταφυγίου, χαριτωμένο και χαμογελαστό το εγχείρημα στο σύνολό του.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, τηλεοπτικών σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε το Cinemano στο Facebook και στο Instagram.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)