Creating Christmas (2023)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική κομεντί της Reel One σε σκηνοθεσία Τζέησον Τζέημς, με τους Γκρηρ Γκράμμερ, Τζέησον Σέρμακ, Μπριάνα Μπακμάστερ, Τζόναθαν Γουάιλντ, Τσένιερ Χάνταλ.

Μια δασκάλα δημοτικού με πάθος για τη ζωγραφική και τη συγγραφή, βρίσκει αναπάντεχα δουλειά -χάρη στην αδελφή της που είναι επιμελήτρια εκδόσεων- ως εικονογράφος του νέου βιβλίου ενός διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων. Μόνο που καθώς εκείνος έχει συνηθίσει να γράφει το βιβλίο του παράλληλα με την εικονογράφηση, και με τις προθεσμίες να πιέζουν, η Χάρπερ θα πρέπει να περάσει την εβδομάδα μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων στο πλευρό του. Το θέμα είναι πως εκείνη είναι υπερβολικά ενθουσιώδης με τις γιορτές, σε αντίθεση με τον Κέηλεμπ, που μετά την προδοσία του κάποτε κολλητού του και συνεργάτη του, είναι περισσότερο επιφυλακτικός με τους ανθρώπους.

Ιδιαίτερα προσφιλές θέμα οι συγγραφείς στις τηλεταινίες του είδους κι ας είχαν εκλείψει τον τελευταίο καιρό, εδώ επιστρέφουν δυναμικά επιβεβαιώνοντας τον κανόνα που τους θέλει ήρωες στις πιο ευχάριστες ιστορίες. Στην περίπτωσή μας, έχουμε να κάνουμε με έναν γκρινιάρη αλλά στην πραγματικότητα καλό παιδί, ταλαντούχο συγγραφέα, ο οποίος βρίσκει ξανά τη χαρά της ζωής στην πολυλογού και διαρκώς ενθουσιώδη εικονογράφο του, καθώς πασχίζουν να τελειώσουν στην ώρα του το νέο του βιβλίο -λέμε τώρα, αφού στην πραγματικότητα κάτι γιορτινά μπισκότα ψήνουν και φλερτάρουν ο ένας τον άλλον. Επειδή όμως ποσώς ενδιαφέρεσαι για το βιβλίο αλλά για το τι θα γίνει μεταξύ τους, μια χαρά περνάς, το διασκεδάζεις και το χαζεύεις με χαμόγελο μέχρι το τέλος (το οποίο γνωρίζεις από την αρχή).

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, τηλεοπτικών σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε το Cinemano στο Facebook και στο Instagram.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)