Christmas on Mistletoe Lake (2022)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Reel One σε σκηνοθεσία Ρόμπιν Νταν, με τους Τζενέλ Γουίλλιαμς, Κόρυ Σέβιερ, Μπράντον Λούντβιχ, Κυάνα Τερέζα.

Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα η Ράιλυ Σορ επιλέγει ένα τυχαίο σημείο στον χάρτη για να περάσουν οικογενειακά τις γιορτές με την αδελφή της και τους γονείς της. Αυτή τη χρονιά, το μέρος που επιλέγει είναι το Μίσλτόου Λέηκ, μια ειδυλλιακή κωμόπολη στις όχθες της λίμνης, όπου φιλοξενείται και το μεγάλο φεστιβάλ με τα φωτισμένα σκάφη. Αναζητώντας δωμάτιο στο τοπικό πανδοχείο, μαθαίνει πως τα πάντα στην πόλη είναι ήδη κλεισμένα ενώ το δωμάτιο που είχε ακυρώσει νωρίτερα σε ένα απρόσωπο κατά τη γνώμη της ξενοδοχείο, είχε ήδη δοθεί σε άλλους. Απογοητευμένη, αναζητά λύση, η οποία τελικά βρίσκεται στο ιστιοπλοϊκό του τοπικού παντοπώλη, ύστερα από πρόσκληση της 12χρονης κόρης του με την οποία μοιράζεται το ίδιο πάθος για τη διακόσμηση.

Παλιά καραβάνα του είδους, ο γοητευτικός και πάντοτε ευγενής Κόρυ Σέβιερ ηγείται τούτης εδώ της συμπαθέστατης τηλεταινίας, παρέα με την εξίσου όμορφη και γήινη Τζενέλ Γουίλλιαμς. Με το σενάριο να αφηγείται μια καθ' όλα τρυφερή ιστορία με ψήγματα ρεαλισμού, τα "Χριστούγεννα στη Λίμνη με τα Γκι" ξετυλίγονται ανέμελα και τρυφερά και μάλιστα με ένα happy end κάπως διαφορετικό από αυτό που θα περίμενε κανείς. Πανέμορφο το τοπίο, ευχάριστη αλλαγή τα νερά της λίμνης από τις βουνοπλαγιές και τις στολισμένες κεντρικές λεωφόρους. Έμενες.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, τηλεοπτικών σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε το Cinemano στο Facebook και στο Instagram.
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)