The Holiday Dating Guide (2022)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία σε σκηνοθεσία Μπράιαν Χέρζλινγκερ με τους Μαρία Μενούνος, Μπρεντ Μπέιλυ, Μέησον ΜακΚάλλεϋ, Στηβ Βίνοβιτς.

Η Άμπιγκέηλ, επιτυχημένη life coach σε θέματα αισθηματικών σχέσεων, είναι σχεδόν να έτοιμη να εκδώσει το πρώτο της βιβλίο για τους κανόνες γνωριμίας που θα οδηγήσουν σε έναν σίγουρο και επιτυχημένο δεσμό. Ο εκδότης όμως στον οποίο έχει στείλει το χειρόγραφο, μολονότι εκτιμά το συγγραφικό της ταλέντο, είναι πολύ διστακτικός ως προς το εάν ο έρωτας μπαίνει σε κουτάκια και υπακούει κανόνες. Στο ενδεχόμενο της οριστικής άρνησής του να κυκλοφορήσει το βιβλίο της, η Άμπιγκέηλ τού προτείνει να το δοκιμάσουν στην πράξη. Μέσα στις επόμενες 12 ημέρες που απομένουν μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων θα εφαρμόσει τους κανόνες του κάθε κεφαλαίου και θα γνωρίσει τον τέλειο σύντροφο, με τον οποίο και θα παραστεί στη γιορτή του εκδοτικού οίκου. Εάν τα καταφέρει, τότε θα πρέπει να προχωρήσουν στην έκδοση του βιβλίου, διαφορετικά θα αποδεχτεί την ήττα της. 

Η Μαρία Μενούνος με την αριστοκρατική γοητεία της και ο αρκούντως γήινος -καίτοι κούκλος- συμπρωταγωνιστής της κάνουν τη διαφορά σε αυτήν τη χαριτωμένη και αναμενόμενη στην εξέλιξή της αισθηματική τηλεταινία που κερδίζει σε χαμόγελα και καλή διάθεση. Εντάξει, τραβηγμένη από τα μαλλιά η γνωριμία του μίστερ Τέλειου από το πρώτο κιόλας βράδυ, αλλά ο χρόνος μετράει αντίστροφα μέχρι την Παραμονή και στο φινάλε τον απροσδόκητο έρωτα που μας περιμένει ανά πάσα στιγμή δοξάζει η ταινία, οπότε δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό -και για ποιον λόγο άλλωστε; Η ταυτότητα του γοητευτικού Μάικλ είναι που έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον (και ας πούμε πως δεν την καταλαβαίνουμε από την αρχή), όπως και ο ρομαντισμός στα διαδοχικά ραντεβού τους. Έξτρα μπόνους καλαισθησίας στην ταινία για τον διακριτικό στολισμό των χώρων έναντι άλλων όπου διακοσμούνται μέχρι και τα πλακάκια στα πεζοδρόμια.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, τηλεοπτικών σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε το Cinemano στο Facebook και στο Instagram.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)