A Christmas in Royal Fashion (2018)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Hybrid σε σκηνοθεσία Φρεντ Όλεν Ρέυ, με τους Σίντυ Μπάσμπυ, Ντάιαρμεντ Μάρταγκ, Άνταμ Ληβάι, Μάικλ Παρέ, Μέρεντιθ Τόμας.

Νεαρό και φιλόδοξο στέλεχος σε εταιρεία δημοσίων σχέσεων η Κρίστιν, έχει πάντα το άγχος να αποδείξει την αξία της στην ιδιοκτήτρια της εταιρείας, τη Μέλανι, η οποία είναι γνωστή για τον αμείλικτο επαγγελματισμό που τη διακρίνει. Το άγχος της λοιπόν είναι ακόμη μεγαλύτερο όταν πρέπει να σταθεί στο πόδι της ενόσω εκείνη βρίσκεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις μακριά από το Λος Άντζελες, με βασικό της καθήκον μεταξύ άλλων να υποδεχθεί και να φροντίσει για τη φιλοξενία του πρέσβη του Έτζμουρ, ενός μικρού βασιλείου της Ευρώπης. Αυτό που ούτε η Κρίστιν ούτε η Μέλανι γνωρίζουν είναι πως στη φιλανθρωπική εκδήλωση τελικά δεν θα παραστεί ο πρέσβης αλλά ο πρίγκηπας του Έτζμουρ, τον οποίο έστειλε εκεί ο βασιλιάς που ήθελε επιτέλους να συνετίσει τον σπάταλο και γλεντζέ γιο του ως προς τα μελλοντικά του καθήκοντα. 

Ε ναι λοιπόν, ακόμα ένα ευρωπαίος πρίγκηπας καταφθάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες και κάνει την καρδιά της πρωταγωνίστριας να λιώσει, την ίδια στιγμή που και ο ίδιος ωριμάζει ως άνθρωπος μέσα από τον ξαφνικό έρωτα που παθαίνει για εκείνη. Βάλτε στην εξίσωση και την ανασφαλή ηρωίδα μας που προσποιείται πως είναι η αφεντικίνα της και έτοιμη η παρεξήγηση για την κρίση της τρίτης πράξης πριν από το -spoiler alert!- αίσιο φινάλε. Μολονότι για ταινία του συγκεκριμένου είδους καλά τα πηγαίνει, εκεί προς το τέλος βγάζει μια απίστευτη μιζέρια ως προς το "μεγάλο" φιλανθρωπικό γκαλά που αναπαρίσταται ως επίδειξη μόδας συνοικιακής μοδίστρας με τον ίδιο τον πρίγκηπα να παρουσιάζει τα μοντέλα στην παραλία. Δηλαδή, goodnes me! Ο δε λατρεμένος macho hero της εφηβείας μας, Μάικλ Παρέ, εδώ εμφανίζεται ως μεγαλοεπιχειρηματίας και φιλάνθρωπος.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)