Never Kiss a Man in a Christmas Sweater (2020)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία του eOne σε σκηνοθεσία Άλαν Χάρμον, με τους Άσλεϋ Γουίλλιαμς, Νάιαλ Μάτερ, Λίζα ΜακΦάντεν, Μπρέντον Ζαμπ.

H εδώ και δύο χρόνια χωρισμένη δασκάλα του Δημοτικού, Μάγκι Ο'Ντόνελ, αντιμετωπίζει τα φετινά Χριστούγεννα με ανησυχία, αφού η κορούλα της θα περάσει τις γιορτές με τον πατέρα της, αφήνοντάς την για πρώτη φορά ολομόναχη στο σπίτι. Με τα σχολεία όμως κλειστά και τη φιλενάδα της να χρειάζεται τη βοήθειά της για τη διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης γιορτής για τα παιδιά της στρατιωτικής βάσης, η Μάγκι βρίσκει διαρκώς κάτι για να απασχολείται ενώ σκοπεύει να αφοσιωθεί και στο μεγάλο της πάθος, τη ζωγραφική που την έχει εγκαταλείψει λόγω των άλλων υποχρεώσεών της. Μόνο που ένα ατύχημα μεταξύ αυτής, ενός ελάτου και του Λούκας Καβέλι -ενός γοητευτικού άντρα με ένα άσχημο χριστουγεννιάτικο πουλόβερ- θα αλλάξει για πάντα τα σχέδιά της.

Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές. Φυσιολογικά όμορφοι πρωταγωνιστές, άσχημα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ, ατυχήματα με έλατα, γοητευτικοί εργένηδες αρχιτέκτονες που φιλοξενείς στον ξενώνα σου, διαγωνισμοί για μελόσπιτα και παιδιά στρατιωτών που υπηρετούν στο εξωτερικό, παντρεύονται σε σωστές δόσεις για μια από τις πιο γλυκές χριστουγεννιάτικές τηλεταινίες πρόσφατης εσοδείας και με ιστορία που μέσες-άκρες θα μπορούσε και να συμβεί (μολονότι εάν σπάσεις τον καρπό ενός αγνώστου πέφτοντας επάνω του παρέα με ένα έλατο, μάλλον τον δικηγόρο του θα γνωρίσεις παρά τον μεγάλο έρωτα, οπότε do no try it at home).

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)