Picture Perfect Royal Christmas (2020)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Free Dolphin σε σκηνοθεσία Τοντόρ Τσαπκάνοφ, με τους Ροξάν ΜακΚή, Ντέηβιντ Γουίτς, Σόφι Γουώρντ, Σόβι Βάβασερ, Τζέημς Γουέμπερ Μπράουν, Ατανάς Σρέμπρεφ.

Η Αμάντα, βοηθός της Μπέατρις, μιας διάσημης φωτογράφου, νιώθει ότι το ταλέντο της δεν εκτιμάται και δεν υλοποιούνται τα όνειρά της. Έτσι, όταν το αφεντικό της αρνείται την πρόσκληση της βασιλικής οικογένειας του κρατιδίου της Πάντρεα να καλύψει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, και χωρίς να γνωρίζει τις μηχανορραφίες της κολλητής της, η Αμάντα βρίσκεται στα ανάκτορα της Πάντρεα νομίζοντας πως η Μπέατρις την έστειλε στη θέση της, ενώ στο παλάτι νομίζουν ότι υποδέχονται τη διάσημη φωτογράφο. Φυσικά, υπάρχει και πρίγκηψ, γοητευτικός, γλυκομίλητος και συνεσταλμένος, αρραβωνιασμένος παιδιώθεν με δούκισσα με την οποία όμως πραγματικός έρωτας δεν υφίσταται, οπότε η γνωριμία του με την Αμάντα εξελίσσεται γρήγορα σε φλερτ, το οποίο η βασίλισσα και μητέρα του ουδόλως καλοβλέπει.

Συμπαραγωγή Γαλλίας και Βουλγαρίας είναι τούτη εδώ η τηλεταινία, γυρισμένη μάλιστα στη Βουλγαρία που προσφέρει κάποια ειδυλλιακά εξωτερικά πλάνα των ανακτόρων της Πάντρεα και κάμποσο, φυσικό χιόνι. Από εκεί και μετά, ο περιορισμός στο budget (όπως και στις αμερικανικές αντίστοιχες παραγωγές) δεν επιτρέπει πολλά πολλά και μεγαλεία σε σκηνικά και διακόσμηση, όμως τι τα θες τι τα γυρεύεις, η κεντρική ιδέα είναι εξασφαλισμένης επιτυχίας, η παρανόηση της ταυτότητας της ηρωίδας οδηγεί στον παρ' ολίγον χωρισμό εκεί προς το φινάλε, λίγο προτού ζήσουν αυτοί πριγκιπικά καλά κι εμείς καλύτερα.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)