Christmas in Vienna (2020)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία του Hallmark σε σκηνοθεσία Μακλέιν Νέλσον, με τους Σάρα Ντρου, Μπρένναν Έλιοτ, Στέφαν Γκόρσκι, Αλίνα Φριτς.

Η Τζες, καταξιωμένη βιολονίστρια, βρίσκεται στη Βιέννη καλεσμένη της Όπερας σε χριστουγεννιάτικο κονσέρτο. Εκεί συναντά και μια φίλη της που εργάζεται ως συνοδός των παιδιών ενός αμερικανού διπλωμάτη στην αυστριακή πρωτεύουσα, η γνωριμία με τον οποίον εξ αρχής προκαλεί σπίθες. Όσο οι ημέρες περνούν τόσο η Τζες όσο και ο Μαρκ θα κληθούν να επαναπροσδιορίσουν τη ζωή και τις προτεραιότητές τους, καθώς η μοίρα τα έφερε να περπατούν μαζί στους ολόφωτους γιορτινούς δρόμους της Βιέννης, παραμονές Χριστουγέννων.

Ναι, είναι προβλέψιμη και μέσα στα κλισέ μεν, είναι όμως και κλασική παραγωγή, ορθόδοξη, του Hallmark δε, οπότε η καρτποσταλική αίσθηση του ρομάντσου είναι δεδομένη από τα πρώτα κιόλας γιορτινά και πανέμορφα πλάνα της Βιέννης. Η αλήθεια είναι πως και η ίδια η πόλη βοηθά στον μέγιστο βαθμό στη δημιουργία της απαραίτητης μαγείας, αφού σενάριο και φωτογραφία δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτο κανένα από τα εμβληματικά σημεία της. Έμπειρο το πρωταγωνιστικό δίδυμο, συμπαθέστατα τα παιδιά, τρυφερή η ιστορία. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)