Five Star Christmas (2020)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της Brad Krevoy/Paramount σε σκηνοθεσία Κρίστι Γουίλ Γουλφ, με τους Μπέθανυ Τζόυ Λενζ, Βίκτορ Γουέμπστερ, Ρόμπερτ Γουίσντεν, Λώρα Σόλτις, Τζέυ Μπράζω, Γκρέης Μπήντι, Μπλαιρ Πέννερ, Μπάρμπαρα Πάτρικ, Πώλα Σω.

Η Λούσυ, η Γκρέης και ο Γουίλ Ράλστον ταξιδεύουν στο πατρικό τους για τα Χριστούγεννα για να δουν έκπληκτοι πως ο πατέρας τους το έχει μετατρέψει σε ξενώνα. Όμως, πέραν των καλών προθέσεων και της καλής μα και κομψής κατασκευής, ο μπαμπάς δεν σκαμπάζει γρι από μάρκετινγκ και επικοινωνία ενώ δεν έχει σκεφθεί πώς θα τον λειτουργήσει χωρίς προσωπικό. Η αρχική έκπληξη της οικογένειας δε μετατρέπεται σε ύψιστο άγχος όταν μαθαίνουν πως μια διάσημη κριτικός πανδοχείων που εμφανίζεται πάντοτε ινγκόγκνιτο ως τυχαία πελάτισσα, βρίσκεται στην περιοχή. Οπότε μόλις χτυπά την πόρτα τους κάποια περαστική που έμεινε με το αμάξι στο δρομάκι τους, πεπεισμένοι καθώς είναι πως πρόκειται για την κριτικό, τα μέλη της οικογένειας προσποιούνται τους πελάτες και το προσωπικό της επιχείρησης.

Καλής ποιότητας χριστουγεννιάτικη ταινία για το Hallmark που χωρίς να αποποιείται το ρομάντσο και το συναίσθημα, ασχολείται με μια υπόθεση περισσότερο οικογενειακή, χωρίς στελέχη από τη μεγαλούπολη που ερωτεύονται γοητευτικούς γελαδάρηδες ή ακαταμάχητους ευρωπαίους πρίγκιπες. Συμπαθείς οι χαρακτήρες, αρκούντως ρεαλιστικοί και τρυφεροί, δίνουν τη στοιχειώδη υπόσταση στην ιστορία που κυλά προαποφασισμένα προς το αίσιο φινάλε και μάλιστα με μια -αναμενόμενη- ευχάριστη ανατροπή.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)