One Christmas Eve (2014)


Ελληνικός τίτλος: Μια αξέχαστη παραμονή Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικη οικογενειακή τηλεταινία του Hallmark σε σκηνοθεσία Τζέυ Ράσελ, με τους Ανν Χες, Κέβιν Ντάνιελς, Κάρλος Γκομέζ, Μπράιαν Τη.

Μια παραμονή Χριστουγέννων ήδη δύσκολη γίνεται ακόμη δυσκολότερη για τη Νελ Μπλέηκμορ που πρέπει να εξισορροπήσει τη δουλειά και τα δύο της παιδιά που μεγαλώνει πλέον μόνη της μετά το διαζύγιο. Ένα κουταβάκι παρατημένο σε έναν πυροσβεστικό σταθμό, ένα έλκηθρο παρατημένο σε λάθος σημείο, μια βραδιά στα επείγοντα και δυο παιδιά που δεν κάθονται ποτέ τους ήσυχα είναι μόνο κάποια από όλα όσα θα συμβούν εκείνη τη γιορτινή βραδιά και που θα φέρουν πιο κοντά ανθρώπους που μέχρι τότε ούτε που είχαν ξανασυναντηθεί.

Πολύ ευχάριστη ανάπαυλα από τις συνήθεις αισθηματικές κομεντί των γιορτινών ημερών είναι τούτη εδώ η κωμωδία της οποίας το σενάριο αντιμετωπίζει όλα τα απίθανα συμβάντα με χιούμορ, σωστό ρυθμό και προ πάντων με ανθρωπιά. Ένα συμπαθέστατο καστ αποδίδει με μέτρο τους λιγότερο ή περισσότερο ακραίους ρόλους, το κουταβάκι είναι συμπαθέστατο και τα εμπόδια που συσσωρεύονται εκείνη την ατελείωτη νύχτα ανατρέπουν διαρκώς τα δεδομένα εξασφαλίζοντας ενδιαφέρον αμείωτο και χαμόγελα διάπλατα.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)