Random Acts of Christmas (2019)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Johnson γυρισμένη για το δίκτυο του Lifetime σε σκηνοθεσία Μαρίτα Γκράμπιακ, με τους Έριν Κάχιλ, Κέβιν ΜακΓκάρυ, Χάμζα Φουάντ, Πάτρικ Ντάφυ, Τζάκλυν Σμιθ.

Παραμονές Χριστουγέννων και το Σικάγο εκπλήσσεται ευχάριστα από τις τυχαίες πράξεις ενός αγνώστου που υπογράφει ως "κρυφός Άγιος Βασίλης". Από αυτοσχέδια συσσίτια μέχρι τον στολισμό ολόκληρων δρόμων με Αλεξανδρινά ή τη μετάδοση χριστουγεννιάτικης μουσικής σε πλατείες, αυτός ο άγνωστος ευεργέτης γίνεται θέμα στις ειδήσεις, κάτι που η Σίντνεϋ Λάρκιν γνωρίζει από πρώτο χέρι. Η αρχισυντάκτρια στο κανάλι όπου θέλει να δουλέψει ως μόνιμη ρεπόρτερ και όχι απλά ως συνεργαζόμενη, της λέει πως τα ρεπορτάζ που έχει στείλει μέχρι τώρα είναι μεν καλών προθέσεων αλλά βαρετά. Οπότε, εάν θέλει πραγματικά τη θέση στο κανάλι, τότε πρέπει να βρει οπωσδήποτε την ταυτότητα αυτού του κρυφού Άι Βασίλη.

Προβλέψιμο love story μεν αλλά με ένα ενδιαφέρον χριστουγεννιάτικο twist και ένα λαμπερό πρωταγωνιστικό δίδυμο, αυτές οι "τυχαίες χριστουγεννιάτικες πράξεις" επιπλέον φέρνουν στην οθόνη δύο αγαπημένους γνώριμους από το τηλεοπτικό μας χθες: τον Πάτρικ Ντάφυ από το "Ντάλας" και την "Άγγελο του Τσάρλι" Τζάκλυν Σμιθ.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)