A Christmas Switch (2018)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της MarVista σε σκηνοθεσία Μπράιαν Χέρζλινγκερ, με τους Τζάκι Σάιντεν, Άσλεϋ Γουντ, Χιούστον Ράινς, Τζων Πάτρικ Τζόρνταν, Οάνα Γκρέγκορυ, Άννι Άμποτ.

Από τη μια η Ώντρεϋ, ταλαντούχα τραγουδίστρια που δουλεύει σε καφέ, όπου και τραγουδά καραόκε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και η οποία προσπαθεί να τα βγάλει πέρα οικονομικά, μαζί με τον άντρα της που αγαπά, ώστε η κόρη τους να περάσει τα Χριστούγεννα που της αξίζουν. Από την άλλη η Τζούλια, στέλεχος σε μεγάλη  δισκογραφική, με έφηβη κόρη αποξενωμένη πλέον και έναν άντρα που περνά περισσότερο χρόνο σε επαγγελματικά ταξίδια παρά μαζί τους, η οποία μέσα στις γιορτές πρέπει να εξασφαλίσει την ανανέωση του συμβολαίου του μεγαλύτερου τραγουδιστή της. Όταν αυτές οι δύο γυναίκες συναντιούνται τυχαία στο μαγαζί με τα χριστουγεννιάτικα δώρα, και με την ιδιοκτήτρια, την κ. Βασίλη, να βάζει μάλλον το χεράκι της, η ευχή της κάθε μίας για μια ζωή αλλιώς φαίνεται να πραγματοποιείται, καθώς το επόμενο πρωινό ξυπνά η μία στο σώμα της άλλης.

Μετά τους περιπλανώμενους πρίγκιπες και τις ινκόγκνιτο εκατομμυριούχους εγγονές, η ανταλλαγή ταυτότητας είναι σίγουρα το αμέσως δημοφιλέστερο θέμα στις χριστουγεννιάτικες τηλεταινίες. Η πλάκα είναι πως εδώ η ιδέα υλοποιείται αξιοπρεπώς και με μια κάποια αληθοφάνεια -όση αληθοφάνεια δηλαδή επιτρέπει η ιστορία. Αρκούντως γιορτινό και οικογενειακό, έχει δύο πρωταγωνίστριες με αίσθηση του χιούμορ που δεν προδίδουν τους ρόλους τους και κάποιες αστείες στιγμές.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)