The Christmas Trap (2018)


Χριστουγεννιάτικη οικογενειακή τηλεταινία σε σκηνοθεσία Χάρβεϋ Λόουρυ, με τους Σιέρρα ΜακΚόρμικ, Μπράιτον Σαρμπίνο, Μπο Ντέρεκ, Σέλλεϋ Λονγκ, Κρίστοφερ Ριτς, ΤζοΝτον Ρούνεϋ, Κρίστιαν Κέην.

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η νεαρή Κάρα Γκέντρυ θα ταξιδέψει για να περάσει τις γιορτές με τον παππού και τη γιαγιά της, οι οποίοι εδώ και χρόνια έχουν ξεκόψει από τον πατέρα της. Στο αεροδρόμιο συναντιέται τυχαία τη συνομήλική της Τζέσι Γουίλκινς, η οποία επίσης ταξιδεύει στο ίδιο μέρος για να περάσει τις γιορτές με τη γιαγιά της, την οποία θα γνωρίσει για πρώτη φορά. Ούτε η Κάρα ούτε η Τζέσι έχουν την παραμικρή διάθεση να περάσουν τις γιορτές με παππούδες και γιαγιάδες που δεν είχαν ξαναδεί, οπότε αποφασίζουν πως εφόσον δεν μπορούν να το αποφύγουν, τουλάχιστον μπορούν να το διασκεδάσουν. Οπότε παίρνει η μία τη θέση της άλλης, γνωρίζοντας στη συνέχεια ζωές, συναισθήματα και μυστικά που είχαν μείνει για καιρό κρυμμένα.

Ουδέποτε μπορείς να αντιληφθείς πραγματικά τον λόγο που αυτές οι δύο, άγνωστες μέχρι πριν από λίγα λεπτά κοπέλες αποφασίζουν να παίξουν ένα τέτοιο παιχνίδι, με αποτέλεσμα και η ίδια η σύμβαση να μην γίνεται εύκολα αποδεκτή. Είναι και αυτοί οι υποτονικοί ρυθμοί που δεν βοηθούν, κι ας έχει η ταινία κρυμμένη μια τρυφερότητα στην αφήγηση και τις προθέσεις. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)