The Christmas Cottage (2017)


Ελληνικός τίτλος: Χριστουγεννιάτικη μαγεία

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Daro για το δίκτυο του Hallmark σε σκηνοθεσία Πωλ Α. Κάουφμαν, με τους Μέριτ Πάτερσον, Στηβ Λουντ, Μπρίτνεϋ Γουίλσον, Βίκτορ Ζινκ Τζούνιορ.

Η Λέησυ και ο Ρότζερ φαίνεται πως είναι το ιδανικό ζευγάρι, τόσο στη ζωή όσο και στη δουλειά τους. Τα σχέδια ενός νέου τύπου κατοικίας που παρουσίασε η εταιρεία τους σε εν δυνάμει πελάτες άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και τώρα μένουν μόνο λίγες ημέρες μέχρι να παρουσιάσουν την ολοκληρωμένη τους πρόταση και να κλείσουν τη συμφωνία της ζωής τους. Μέχρι τότε όμως μεσολαβεί ο χριστουγεννιάτικος γάμος της καλύτερής της φίλης, της Έιβα. Έτσι, η Λέησυ φεύγει για την εξοχή για να αναλάβει εγκαίρως τα χρέη της κουμπάρας, μεταξύ των οποίων είναι και ο στολισμός της εξοχικής κατοικίας που θα φιλοξενήσει το νιόπαντρο ζευγάρι και όπου η ίδια η Λέησυ είχε περάσει πολλά ανάμελα χρόνια με τις φίλες της και τον παλιό της έρωτα, τον Ίαν. Μόνο που όπως ήταν φυσικό, ο Ίαν είναι και αυτός εκεί για τον γάμο της αδελφής του και τώρα πια μένει να φανεί εάν ο θρύλος που θέλει το εξοχικό αυτό να προσφέρει θαλπωρή στον έρωτα είναι αληθινός. 

Τέως γοητευτικοί και ταξιάρηδες σεφ, νυν που τους έχει αλλοτριώσει η δουλειά και η καριέρα, ξαφνικές χιονοθύελλες και ένα ξύλινο σπιτάκι καταμεσής του ολόλευκου δάσους είναι τα συστατικά που ουδέποτε αποτυγχάνουν στις χριστουγεννιάτικες τηλεταινίες, ειδικά μάλιστα εάν ανακατευθούν με κέφι και σε σωστές δόσεις, από μια παρέα συμπαθέστατων και όμορφων ηθοποιών.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)