Blending Christmas (2021)


Χριστουγεννιάτικη οικογενειακή τηλεταινία της Hybrid για το Lifetime σε σκηνοθεσία Μάρλα Σόκολοφ, με τους Χέιλυ Νταφ, Άαρον Ο'Κόννελ, Κρίστοφερ Νάιτ, Γκρεγκ Έβιγκαν, Τέλμα Χόπκινς. 

H Έμμα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, ονειρεύεται πως το αγόρι της, ο Λίαμ, θα της κάνει από στιγμή σε στιγμή την τέλεια πρόταση γάμου. Κι όσο ο Λίαμ την καθυστερεί, επειδή ακριβώς θέλει να είναι τέλεια, η Έμμα με λύπη της μαθαίνει πως το θέρετρο όπου περνούσε ως παιδί τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της κλείνει πλέον οριστικά. Οπότε η έκπληξή της είναι διπλή όταν ο καλός της τής ανακοινώνει πως όχι μόνο θα περάσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο Χασιέντα ντε λα Σιέρα, στο Γκραν Κάνυον, μα και πως κάλεσε και τις οικογένειές τους να περάσουν τις γιορτές μαζί. Και έτσι ξεκινά ένα ταξίδι σε αναμνήσεις παιδικές, γεμάτο από στιγμές ανέμελες και μαγικές... κυριολεκτικά.

Ταινία τρυφερή, λιγότερο αισθηματική και περισσότερο γιορτινή σε κλίμα οικογενειακό, που αναμφίβολα σε κερδίζει με τις καλές της προθέσεις και τη ζεστασιά στην ιστορία της. Για τους αμερικανούς τηλεθεατές έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αφού στο καστ συναντούν τα παλιά μέλη της αγαπημένης οικογενειακής σειράς "The Brady Bunch" που μεγάλωσε γενιές και γενιές τηλεθεατών με τα 117 επεισόδια να παίζουν σαν λούπα σε δημοφιλείς επαναλήψεις, μετά από την πρώτη μετάδοση που κράτησε από το 1969 έως το 1974.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)