Sweet Navidad (2021)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της MarVista σε σκηνοθεσία Μπρίτανυ Άντεργουντ, με τους Καμίλα Μπάνους, Μαρκ Χάπκα, Μελίσσα Μάρτυ, Τέρρι Χόγιος, Ντέηβιντ Φουμέρο, Ώτομ Φεντερίτσι.

H Κάρμεν, μια ταλαντούχα και καλόκαρδη ζαχαροπλάστισσα, ονειρεύεται την ημέρα που θα ανοίξει τον δικό της φούρνο που θα μοσχομυρίζει αρώματα από την πατρίδα της, το Πουέρτο Ρίκο. Και εκείνη τη γιορτινή περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα είναι λες και οι ουρανοί άκουσαν την επιθυμία της και βάλθηκαν να την υλοποιήσουν. Περαστικοί από τον φούρνο που δουλεύει η Κάρμεν, οι ιδιοκτήτες ενός πολυτελούς ξενοδοχείου την προσκαλούν να λάβει μέρος στον διαγωνισμό που θα αναδείξει τους σεφ που θα αναλάβουν το γκαλά των Χριστουγέννων. Φοβισμένη, καθώς οι γνώσεις της είναι εμπειρικές, χωρίς να έχει σπουδάσει σε σχολή, η Κάρμεν συμμετέχει τελικά, όπου και γνωρίζει τον τυπικό και απόλυτα προσηλωμένο στις συνταγές του Τζαξ, ο οποίος επίσης διαγωνίζεται για τη θέση.

Όλες οι μεγαλοστομίες περί ψυχής στη μαγειρική και πάθους στην κουζίνα αραδιάζονται κατά συρροή, σε μια ταινία που ωραία τα φαντάστηκε αλλά εν τέλει τα υλοποίησε πιο γλυκερά ακόμα και από αυτά τα "Παν Ντε Μαγιόρκα". Συμπαθητικό το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, αλλά τι να το κάνεις όταν δεν υπάρχουν ούτε ουσιαστικές κοντρίτσες μεταξύ τους ούτε η απαιτούμενη ίντριγκα εκεί προς το τέλος.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)