Christmas at Maple Creek (2020)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της MarVista σε σκηνοθεσία Μαξ ΜακΓκουάιαρ, με τους Τζένι Ρος, Τζέηκ Έπστάιν, Έριν Έλντερσω, Ολιβιέ Ρενώ.

Όταν η Νταϊάνα, συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων, μαθαίνει πως ένα παραδοσιακό χωριό από την εποχή των πιονέρων πασχίζει να μείνει ανοιχτό, αποφασίζει να ταξιδέψει εκεί και να παραστεί στη χριστουγεννιάτικη γιορτή, ούτως ώστε να προκαλέσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Μολονότι η Νταϊάνα έχει ενεργοποιήσει φίλους και συγγενείς για τον σκοπό αυτό, οι προθέσεις της συγκρούονται διαρκώς με τον σιδερά και ιστορικό της πόλης, τον Κάρτερ, ο οποίος πιστεύει πως αυτή η ρομαντική αναπαράσταση της εποχής στην οποία ελπίζει η Νταϊάνα για την τουριστική ανάκαμψη του Μέηπλ Κρηκ, στην ουσία αλλοιώνει την ιστορία του. Εν τω μεταξύ, το φωτομοντέλο που εμφανίζεται σε όλα τα εξώφυλλα των βιβλίων της και κρυφός της έρωτας, ο Γκρεγκ, εμφανίζεται απροειδοποίητα και της λέει πως θέλει να ζήσουν μαζί, οπότε η Νταϊάνα οφείλει να πάρει ουσιαστικές αποφάσεις για τη ζωή της και το αγαπημένο μέρος των παιδικών της χρόνων.

Σαν να ζωντανεύουν τα "άρλεκιν" που και η πρωταγωνίστρια υποτίθεται πως γράφει, σε μια ταινία που μένει πιστή στο ύφος της, γεμάτη ρομαντισμό, συναίσθημα και όμορφες παρουσίες. Δηλαδή, ο πρωταγωνιστής είναι ο ιστορικός της πόλης και σιδεράς. Τι παραπάνω θέλετε;

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)