Holidaze (2012)


Γιορτινή τηλεταινία του ABC Family σε σκηνοθεσία Τζέρυ Τσικορίτι, με τους Τζένι Γκαρθ, Κάμερον Μάθισον, Κόνραντ Κόουτς, Σάνον Κουκ.

Η αντιπρόεδρος μιας μεγάλης εταιρείας λιανικής επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα της λίγο πριν τις Ευχαριστίες προς μεγάλη χαρά της μητέρας της. Η αλήθεια είναι πως η Μελ Τζέραρντ δεν ταξίδεψε έως εκεί για να περάσει τις γιορτές οικογενειακά αλλά για να πείσει τους αρνητές κατοίκους της πόλης να αποδεχθούν την ανέγερση ενός πολυκαταστήματος Save Now, κάτι για το οποίο ο Δήμος έχει ήδη συμφωνήσει. Αυτό όμως που τη δυσκολεύει έστω και για λίγο είναι ο πρώην της και μεγάλος της έρωτας, ο Κάρτερ, που της θυμίζει πως το πάρκινγκ του πολυκαταστήματος θα πάρει τη θέση του ξενώνα που ονειρεύονταν να ανοίξουν μαζί και που τώρα πασχίζει να ανακατασκευάσει μόνος του. Πάνω στον καυγά, όμως, η Μελ παραπατά, χτυπά άσχημα το κεφάλι της κι όταν συνέρχεται στο νοσοκομείο συνειδητοποιεί πως ζει μια άλλη, παράλληλη ζωή, όπου είναι παντρεμένη με τον Κάρτερ και μαζί πολεμούν την ανέγερση του πολυκαταστήματος στην πόλη τους.

Γυρισμένη για το ABC Family καθώς είναι η ταινία, τολμά να γίνει ελαφρώς πιο ενήλικη σε λόγια και συμπεριφορές, μακριά από τον καρτποσταλικό καθωσπρεπισμό του Hallmark ας πούμε ή του Lifetime. Την ιστορία την έχουμε ξαναδεί σε άπειρες παραλλαγές εννοείται, όμως εδώ η Τζένι Γκαρθ προσθέτει μια καλοδεχούμενη δόση τρέλας. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)