A Star for Christmas (2012)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της MarVista σε σκηνοθεσία Μάικλ Φάιφερ, με τους Μπριάνα Έβιγκαν, Κόρυ Σέβιερ, Καρίσα Βάκερ, Τζέρεμυ Χάουαρντ, Τράβις Βαν Γουίνκλ, Μπρουκ Μπερνς, Σων Στόουν.

Μέχρι εκείνο το πρωινό, τα μεγαλύτερα προβλήματα της Κάσι ήταν να προλάβει τις παραγγελίες των γλυκών στο ζαχαροπλαστείο της, η κοινή κηδεμονία του σκύλου της με τον τέως της και ο αχαΐρευτος ο αδελφός της που είχε μετατρέψει την μπανιέρα σε κρεβάτι του. Έως ότου ένας κινηματογραφικός παραγωγός, ενθουσιασμένος με τα κεκάκια της, της αναθέτει την τροφοδοσία γλυκών του συνεργείου που θα γύριζε εκεί μια μεγάλη περιπέτεια και ένας άγνωστος γοητευτικός και χρυσοχέρης άντρας όχι μόνο γοητεύεται από τα γλυκά της αλλά και από την ίδια.

Και όπως συνηθίζω να λέω, έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές. Πανέμορφοι, ατίθασοι, μα με χρυσή καρδιά κινηματογραφικοί αστέρες ερωτεύονται ινκόγκνιτο γλυκές ζαχαροπλάστισσες που όμως δεν τους αναγνωρίζουν, την ώρα που οι γοητευτικοί πρώην αμφοτέρων κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να τους διεκδικήσουν ξανά. Έχει την πλάκα του, έχει όμορφους πρωταγωνιστές, ένα γοητευτικό σκυλάκι και έναν ιδιαίτερα αστείο χαρακτήρα, αυτόν του χαραμοφάη αδελφού, που μοιάζει να βγήκε από σελίδα με καρτούν. Το χιούμορ της δε, κάνει την ταινία ακόμα πιο συμπαθητική.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)