A Snow White Christmas (2018)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της MarVista σε σκηνοθεσία Κρίστιν Φέργουέδερ, με τους Μισέλ Ράντολφ, Κάρολυν Χένεσυ, Λίαμ ΜακΝηλ, Ριτς Μπαρνς, Κολτ Πράτες.

Τα Χριστούγεννα, η αγαπημένη εποχή της Μπλάνκα Σνόου, πλησιάζουν, μόνο που φέτος δεν θα είναι τα ίδια για εκείνη, αφού πρέπει να τα γιορτάσει χωρίς τον πατέρα της, τον οποίο έχασε πρόσφατα. Την ίδια στιγμή, η μητριά της σκαρφίζεται διάφορα κόλπα για να την απομακρύνει από το σπίτι τις γιορτές, όχι μόνο γιατί θέλει να το ανακαινίσει ολόκληρο, αλλά πρωτίστως επειδή δεν θέλει την Μπλάνκα παρούσα στις 25 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία επισημοποιείται η διαθήκη του πατέρα της που την καθιστά κληρονόμο της επιχείρησης ζαχαροπλαστικής και εξ ημισείας ιδιοκτήτρια της υπόλοιπης περιουσίας με τη μητριά της. 

Ομολογουμένως κεφάτη στην ιδέα της προσαρμογή της Χιονάτης α λα χριστουγεννιάτικα, ολίγον αφελέστερη του αναμενόμενου όμως στην εκτέλεσή της. Παρ' όλα αυτά, έχει ένα διαβολικά συμπαθές ζεύγος κακών, τη μητριά και τον βοηθό της τον Ζέην (είναι απολαυστικός ο Ριτς Μπαρνς), μια πανέμορφη πρωταγωνίστρια και χαριτωμένα ευρήματα, όπως το συγκρότημα των Holy Jollies που στην ιστορία παίρνουν τη θέση των 7 νάνων. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)