The Princess Switch 3: Romancing the Star (2021)


Ελληνικός τίτλος: Διπλή Πριγκίπισσα 3 -Κυνηγώντας το Αστέρι

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία των Netflix/Motion Picture Corporation of America σε σκηνοθεσία Μάικ Ρολ, με τους Βανέσα Χάτζενς, Σαμ Παλλάντιο, Νικ Σάγκαρ, Γουίλ Κεμπ, Ρέμυ Χίι.

Η κλοπή ενός εξαιρετικά πολύτιμου εορταστικού κειμηλίου του Βατικανού αναγκάζει τη βασίλισσα Μάργκαρετ και την πριγκίπισσα Στέησυ να ζητήσουν τη βοήθεια της εξαδέλφης Φιόνα, η οποία πάντοτε είχε τις άκρες της με τους επώνυμους απατεώνες του καλού κόσμου. Έτσι, αποδεσμεύοντάς την από το μοναστήρι όπου ασκεί την ποινή της κοινωφελούς εργασίας που της είχε επιβληθεί στο τέλος της προηγούμενης ταινίας, της ζητούν να έρθει σε επαφή με τον μεγιστάνα των ξενοδοχείων Χάντερ Κουνάρντ. Παλιό της φλερτ ο όμορφος μεγιστάνας, πέφτει γρήγορα και πάλι θύμα της γοητείας της, χωρίς να γνωρίζει ότι την καθοδηγεί ο παλιός του αντίζηλος και τέως πράκτορας της Ιντερπόλ, Πήτερ Μάξουελ.

Με πολύ καλύτερη σεναριακή και σκηνοθετική αξιοποίηση της ακραίας Φιόνας, το τρίτο μέρος αυτής της αναπάντεχης επιτυχίας του Netflix κινείται -και καλά κάνει- σε μονοπάτια heist movie σε κλίμα χριστουγεννιάτικο. Με φροντίδα στην εξισορρόπηση χιούμορ και δράσης, μαζί με την απαραίτητη γιορτινή συγκίνηση, η ταινία προσφέρει ένα απενοχοποιημένο θέαμα, με ολίγη αγωνία, κάμποσα χαμόγελα, συναίσθημα, μια απολαυστική Βανέσα Χάτζενς και ένα δυναμικά χορογραφημένο τανγκό που χορεύει με τον Γουίλ Κεμπ -τον οποίο όμως δεν αξιοποιούν μέχρι τέλους, αφού τού άξιζε ένα τελευταίο χτύπημα προτού παραδεχτεί την ήττα του. Εν τω μεταξύ, για χριστουγεννιάτικη τηλεταινία, έχουν ξοδέψει χρήμα.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)