A Glenbrooke Christmas (2020)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Reel One γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark σε σκηνοθεσία Ντέηβιντ Ι. Στράσερ, με τους Ώτομ Ρήζερ, Αντόνιο Κούπο, Λίζα ΜακΦάντεν, Μπω Ντάνιελς, Τέρενς Κέλλυ.

Η εκατομμυριούχος Τζέσικα Μόργκαν, μελλοντική διευθύνουσα σύμβουλος στη κτηματομεσιτική εταιρεία του παππού της, επιστρέφει για τις γιορτές των Χριστουγέννων στο πατρικό της μητέρας της στο Γκλένμπρουκ, την πόλη όπου οι νεκροί εδώ και 30 χρόνια γονείς της έζησαν, γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν, μπροστά στο διάσημο καμπαναριό, το οποίο θρυλείται πως πραγματοποιεί τις ευχές που γίνονται την παραμονή των Χριστουγέννων. Έχοντας κουραστεί από φίλους, φλερτ και συνεργάτες να της πουλάνε ψεύτικο ενδιαφέρον, όταν στην πραγματικότητα την προσεγγίζουν μονίμως για τα χρήματά της, η Τζέσικα αποκρύπτει από όλους την πραγματική της ταυτότητα, πλην του τωρινού ιδιοκτήτη του σπιτιού που το έχει μετατρέψει σε ξενώνα. Εν τω μεταξύ, μια σειρά από απανωτά τυχαία γεγονότα τη φέρνουν κοντά στον πυροσβέστη του Γκλένμπρουκ, τον Κάυλ Μπιουκάναν του οποίου το ενδιαφέρον για εκείνη δείχνει έντονο, παρά τις αρχικές αναποδιές.

Σοβαρών προθέσεων, με όλα τα αναγκαία μελιστάλαχτα στοιχεία μιας χριστουγεννιάτικης τηλεοπτικής παραγωγής, τα Χριστούγεννα στο Γκλένμπρουκ κατορθώνουν να κρατήσουν ικανές αποστάσεις από ψεύτικες χαριτωμενιές και υπερβολές, καθώς αφηγούνται μια ιστορία με κάμποσες δόσεις ρομάντσου και γιορτινού πνεύματος.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)