Single All the Way (2021)


Ελληνικός τίτλος: Εντελώς single

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική κομεντί των Netflix/Muse σε σκηνοθεσία Μάικλ Μάγερ, με τους Μάικλ Γιούρι, Φίλημον Τσέημπερς, Λιουκ Μάκφαρλέην, Μπάρρυ Μπόστγουικ, Στηβ Λουντ, Τζέννιφερ Κούλιτζ.

Απελπισμένος που η οικογένειά του θα του γκρινιάζει που για ακόμα μια φορά θα περάσει τα Χριστούγεννα μαζί τους μπακούρης, ο Πήτερ πείθει τον επί χρόνια κολλητό του, τον Νικ, να παρουσιαστούν αυτή τη φορά ως ζευγάρι, ώστε να πάψουν όλοι τους να ασχολούνται μαζί του. Ο Νικ, που όμως είναι όντως ερωτευμένος με τον Πήτερ, δέχεται χωρίς κανείς τους να γνωρίζει όμως τα σχέδια της μαμάς στο πατρικό, η οποία έχει κανονίσει για τον γιόκα της τυφλό ραντεβού με τον όμορφο και ελεύθερο γυμναστή της πόλης τους. Παρά τις αρχικές του αντιρρήσεις και προτού προλάβει να ανακοινώσει τις ψευδείς "ευχάριστες" ειδήσεις για τη "σχέση" του με τον Νικ, ο Πήτερ πείθεται να γνωρίσει αυτόν τον περιβόητο γυμναστή, τον Τζέημς, περιπλέκοντας εν αγνοία του μια κατάσταση που θα έπρεπε να είχε ξεκαθαρίσει πολύ καιρό νωρίτερα.

Το έχουμε ξαναπεί, το Netflix σκάει χρήματα για τις παραγωγές του ακόμα κι όταν αυτές είναι οι καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες rom com που άλλα δίκτυα γυρίζουν με κατά πολύ μικρότερα budget. Έτσι, η φροντίδα στην παραγωγή και τους συντελεστές και κατ' επέκταση στον χρόνο των γυρισμάτων, χαρίζει στην ταινία ένα ιδιαίτερα συμπαθές ύφος, χάρη μάλιστα και στο εξίσου συμπαθές καστ. Τρυφερό, με χιούμορ και κάμποση οικογενειακή και γιορτινή ζεστασιά, αφηγείται την ιστορία του ξεκάθαρα, τηρώντας μέχρι τέλους τις υποσχέσεις του.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Disorder (2024)

Αρραβωνιάσματα (1950) (Α/Μ)

O τελευταίος πειρασμός (1964) (Α/Μ)

Les amours d'Anaïs (2021)

Η αριστοκράτισσα και ο αλήτης (1970) (Α/Μ)