Christmas on Holly Lane (2018)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της Reel One σε σκηνοθεσία Μάικλ Μ. Σκοτ, με τους Σάρα Λάνκαστερ, Κάρεν Χόλνες, Τζίνα Χόλντεν, Τζέημι Μ. Κάλικα, Τζάιλς Πάντον, Τρίσταν Σάιαρ.

Η Ράιλυ και η Κατ ξεκινούν η μία από Νέα Υόρκη και η άλλη από το Λος Άντζελες για να περάσουν ένα σαββατοκύριακο με την κολλητή τους από τα παιδικά τους χρόνια, τη Σάρα που έμεινε στην πόλη της και στο πατρικό της σπίτι, στη Holly Lane, εκεί όπου μεγάλωσε και έκανε οικογένεια, εκεί όπου περνούσε από μικρό κορίτσι τα Χριστούγεννα μαζί με τις φιλενάδες της. Φέτος βέβαια τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, με τον άντρα της ερωτευμένο με άλλη γυναίκα να έχει φύγει πια από το σπίτι, την κόρη της να ψάχνει παντού να βρει τις ευθύνες εκτός από τον ίδιον και τις φιλενάδες της να αντιμετωπίζουν τα δικά τους επαγγελματικά και προσωπικά ζόρια. Έτσι, όταν παρουσιάζεται η κατάλληλη ευκαιρία, και οι τρεις κοπέλες στηρίζουν η μία την άλλη, έτοιμες να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο.

Από τις πιο τρυφερές και σε γενικές γραμμές ρεαλιστικές ταινίες της πρόσφατης χριστουγεννιάτικης τηλεοπτικής εσοδείας, αυτά τα "Χριστούγεννα στο Holly Lane" έχουν τρεις συμπαθέστατες πρωταγωνίστριες, πολύ έμπειρες μπροστά στον φακό και μια ιστορία που έχει πράγματα να πει -πάντα εντός του πλαισίου που το ίδιο το είδος θέτει- σύγχρονα και αληθοφανή. Φλερτ και ρομάντσο είναι προφανώς παρόντα όχι όμως και αυτοσκοπός της ταινίας που περισσότερο μιλά για τη φιλία, τις αναμνήσεις που μας γαλουχούν και τις σχέσεις που πραγματικά αξίζουν για μια ζωή.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)