A Picture Perfect Holiday (2021)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Hybrid για το δίκτυο του Lifetime σε σκηνοθεσία Τζ. Ε. Λόγκαν, με τους Τατυάνα Άλι, Χέντερσον Γουέηντ, Ντάινα Μέγερ, Πώλα Άντρεα Πλασίντο, Ρίβκα Ρέγες.

Μια φιλόδοξη φωτογράφος μόδας που έχει σαν όνειρο να την προσλάβουν από το πιο αναγνωρισμένο περιοδικό του χώρου, πηγαίνει από τη Νέα Υόρκη στα Βραχώδη Όρη για ένα πενθήμερο σεμινάριο φωτογραφίας. Αναζητώντας το συναίσθημα και την προσωπική ματιά που λείπουν από τη μέχρι τώρα δουλειά της, η Γκάμπυ ταξιδεύει όλο προσμονή για αυτό το πενθήμερο πριν από τα Χριστούγεννα που ίσως να της ανοίξει διάπλατα τις επαγγελματικές πόρτες που ονειρεύεται. Μόνο που από την πρώτη στιγμή της άφιξής της προσγειώνεται απότομα στην πραγματικότητα, αφού από ένα λάθος στις κρατήσεις το σπιτάκι που έχει νοικιάσει είναι ήδη κατειλημμένο από τον Σων, φωτογράφο άγριας φύσης που επίσης έχει έρθει εκεί για να παρακολουθήσει το σεμινάριο.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το πρόβλημα παύει πολύ γρήγορα να είναι πρόβλημα, οπότε στο υπόλοιπο της ταινίας αυτό που μας απασχολεί είναι απλά ο τρόπος με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί αυτό που ξέρουμε όλοι ότι θα γίνει από τη στιγμή που η Γκάμπυ συναντά τον Σων με την πετσέτα στο σαλόνι της εξοχικής κατοικίας. Με ένα καστ και ρόλους βγαλμένους μέσα από εγχειρίδιο πολιτικής ορθότητας και ένα αφελέστατο overall πλαίσιο περί φωτογραφίας και καριέρας, η ταινία έχει παρ' όλα αυτά ένα χαριτωμένο πρωταγωνιστικό δίδυμο που γίνεται ακόμα πιο χαριτωμένο στις σκηνές του φλερτ ή του διαρκούς πειράγματος. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)