Christmas at Dollywood (2019)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία του Hallmark σε σκηνοθεσία Μάικλ Ρόμπισον, με τους Ντάνικα ΜακΚέλλαρ, Νάιαλ Μάτερ, Γιαν-Κέυ Κρύσταλ Λόου, Τζέησον Σέρμακ, Ντόλυ Πάρτον.

Μολονότι λατρεύει τη δουλειά της στην εταιρεία σχεδιασμού εκδηλώσεων Γκέιλ Λέην στη Νέα Υόρκη, η Ρέητσελ Ντέηβις δεν έπαψε ποτέ να αναρωτιέται πώς θα ήταν η ζωή της εάν είχε εκδοθεί το παιδικό βιβλίο που είχε γράψει πριν από χρόνια. Εξαιρετική στη δουλειά της και σίγουρα η μελλοντική διευθύντρια, η Ρέητσελ φέτος τα Χριστούγεννα κατορθώνει να συνδυάσει μοναδικά τις διακοπές με τη διασκέδαση. Καθώς μια ανταγωνιστική εταιρεία ακυρώνει τη συμμετοχή της την τελευταία στιγμή, η Ρέητσελ χρίζεται υπεύθυνη του εορτασμού των 30 χρόνων του Dollywood, του θεματικού πάρκου της Ντόλυ Πάρτον. Το ξεχωριστό στην υπόθεση είναι πως η Ρέητσελ έχει μεγαλώσει μέσα σε αυτόν τον μαγικό τόπο, οπότε τώρα, με αφορμή τη δουλειά της, θα έχει την ευκαιρία να δείξει το πάρκο στη μικρή της κόρη αλλά να περάσει και τις γιορτές στο πατρικό της, μαζί με τους γονείς της που έχει χρόνια να δει. Η περίπτωση δε να συναντήσει από κοντά την ίδια την Ντόλυ Πάρτον είναι το κερασάκι στην τούρτα. Μέχρι τότε όμως, γνωρίζει τον Λιουκ Χάκμαν, διευθυντή λειτουργίας του πάρκου με τον οποίο πρέπει να συνεργαστεί για τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Το κερασάκι στη δική μας τούρτα είναι πως μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση από το Dollywood, το θεματικό πάρκο της Ντόλυ Πάρτον το οποίο όντως υπάρχει και προσφέρει country συγκινήσεις, νοσταλγική ατμόσφαιρα παλιάς Αμερικής και παιχνίδια. Το ίδιο το πάρκο λοιπόν, ως φόντο και καμβάς της ιστορίας, προσφέρει μια ενδιαφέρουσα φρεσκάδα στο φιλμ που κατά τα άλλα ακολουθεί αξιοπρεπέστατα την πεπατημένη των σχετικών παραγωγών του Hallmark. Α, και η Ντόλυ Πάρτον όντως εμφανίζεται κάπου εκεί προς το τέλος. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)