The Enchanted Christmas Cake (2021)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Chesler/Perlmutter γυρισμένη για το δίκτυο του Lifetime σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Βων, με τους Έρικα Ντούρανς, Ρόμπιν Νταν, Σάρα Άμποτ, Αρκέηντ Ράιλυ, Κυάνα Τερέζα.

Η Γκουέν που μόλις έχασε τη γιαγιά της, πασχίζει να τα βγάλει πέρα στον φούρνο της, καθώς οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι περιμένουν να αποκτήσουν το περιβόητο "λίμπεκούχε", το κέηκ της αγάπης. Μόνο που η μοναδική συνταγή του εμβληματικού γλυκού είναι φθαρμένη στο τελευταίο συστατικό, αφήνοντας την Γκουέν παλεύει με όλα τα υλικά που αρχίζουν από "μα", αφού αυτά είναι τα μοναδικά δύο γράμματα που αχνοφαίνονται. Σαν να μην της έφτανε ο πανικός της, ένας τηλεοπτικός παραγωγός την πιέζει να λάβει μέρος στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής ενός εκνευριστικού μάγειρα.

Έχει όλα όσα πρέπει να έχει μια χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία, ακόμη κι αν το σενάριό της δεν βγάζει ακριβώς νόημα, με αυτό το περιβόητο μυστικό συστατικό της συνταγής να μην είναι καθώς φαίνεται και καθοριστικής σημασίας. Με βετεράνους του είδους στη μαρκίζα, οι οποίοι διαχειρίζονται με πειστικότητα και χαλαρό χιούμορ τους ρόλους τους, έναν συμπαθή "κακό" και την αναγκαία αναποδιά στην τρίτη πράξη, αυτό το "μαγεμένο χριστουγεννιάτικο κέικ" θα σας γλυκάνει όσο πρέπει.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)