Η αριστοκράτισσα και ο αλήτης (1970) (Α/Μ)


Αισθηματικό δράμα της Α. Σύλιας Φιλμ, σε σκηνοθεσία Παύλου Παρασχάκη, με τους Νίκο Δαδινόπουλο, Καίτη Παπανίκα, Αΐνα Μάουερ, Βασίλη Αυλωνίτη, Κώστα Παληό, Δημήτρη Μάρα. 

Αφού ο πλούσιος πατέρας της αγαπημένης του δεν τον θέλει για γαμπρό επειδή είναι φτωχός, ο ψαράς Δημήτρης εγκαταλείπει το νησί και αποφασίζει να ακολουθήσει έναν επιχειρηματία μουσικών κέντρων στην Αθήνα, που του δίνει την ευκαιρία να κάνει καριέρα στο τραγούδι. 

Ο συμπαθέστατος Νίκος Δαδινόπουλος είναι ο "αλήτης" και η Καίτη Παπανίκα είναι η "αριστοκράτισσα" που προσπαθούν να σώσουν τον έρωτά τους κόντρα στις κακοτοπιές σε αυτήν την μέτρια ταινία που γεμίζει τον χρόνο της και με πάρα πολλά τραγούδια, αφού το σενάριο από μόνο του δεν φτουράει.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Το αρχείο των ελληνικών ταινιών του Cinemano (μέχρι και τη δεκαετία του '70) βρίσκεται εδώ. Τις πιο ανεξάρτητες και όσες γυρίστηκαν από τα χρόνια του '80 και μετά, θα τις βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Disorder (2024)

Αρραβωνιάσματα (1950) (Α/Μ)

O τελευταίος πειρασμός (1964) (Α/Μ)

Les amours d'Anaïs (2021)

Κινηματογράφοι- Village @ The Mall (Αίθουσες 1-11)