A Goofy movie (1995)


Ελληνικός τίτλος: Η Γκουφοταινία

Κινούμενα σχέδια της Disney, σε σκηνοθεσία Κέβιν Λίμα, με τις φωνές των Μπιλ Φάρμερ, Τζέησον Μάρσντεν, Τζιμ Κάμινγκς, Κέλλι Μάρτιν, Ρομπ Πώλσεν. 

Τα σχολεία κλείνουν για τις καλοκαιρινές διακοπές, και ο Μαξ, γιος του Γκούφυ, για να εντυπωσιάσει το κορίτσι που αγαπά, της λέει ότι ο πατέρας του γνωρίζει τον Καλώδιο, έναν σούπερ-σταρ της ποπ και πως θα εμφανισθεί μαζί του επί σκηνής στη συναυλία του στο Λος Άντζελες. Ο Γκούφυ, βέβαια, που τα αγνοεί όλα αυτά, ετοιμάζεται για ένα ταξίδι απ' άκρη σ' άκρη των ΗΠΑ, ώστε να έρθει πιο κοντά με τον γιο του. Ο Μαξ θα πρέπει να επιλέξει αν θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που υποσχέθηκε στην κοπέλα του ή αν θα μείνει πιστός στις επιθυμίες του πατέρα του για να μην τον πληγώσει. 

Ο Γκούφυ αποκτά την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους και πρωταγωνιστεί σε αυτήν την οικογενειακή περιπέτεια, γεμάτη αστεία περιστατικά και αρκετή μουσική, προσανατολισμένη, όμως, εμφανώς, σε μικρότερες ηλικίες θεατών. Χαριτωμένο, αλλά αναμενόμενο και με κάμποση χάι-χούι 90's αισθητική.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)