The good dinosaur (2015) (3D)


Ελληνικός τίτλος: Ο καλόσαυρος

Κινούμενα σχέδια των Disney/Pixar, σε σκηνοθεσία Πήτερ Σον, με τις φωνές των Τζέφρυ Ράιτ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Μάρκους Σκρίμπνερ, Ρέυμοντ Οτσόα, Τζακ Μπράιτ, Άννα Πάκουιν, Σαμ Έλλιοτ. 

65 εκατομμύρια χρόνια πριν, ένας γιγαντιαίος αστεροειδής κατευθύνεται προς τη Γη. Μόνο που την τελευταία στιγμή, παρεκκλίνει της πορείας του, ο πλανήτης μας τη σκαπουλάρει και οι δεινόσαυροι δεν εξαφανίστηκαν ποτέ. Στις ημέρες μας έχουν αναπτύξει τη νοημοσύνη τους και είναι το κυρίαρχο είδος στον πλανήτη, ενώ οι άνθρωποι, όπως τους αντιλαμβανόμαστε, δεν έκαναν ποτέ την εμφάνισή τους. 

Ασυνήθιστη και πρωτότυπη ιστορία, γλυκό παραμύθι, όμορφο σκίτσο, γέλιο και συγκίνηση συνυπάρχουν αρμονικά σε αυτή την άριστη παραγωγή. Τα παιδιά θα το καταδιασκεδάσουν και οι πιο μεγάλοι θεατές θα την παρακολουθήσουν με ευχαρίστηση. Πολύ ενδιαφέρον έχει η πρωτόγονη συμπεριφορά των ανθρώπων (κάτι μεταξύ κατοικίδιου σκύλου και χαριτωμένης μαϊμουδίτσας -πραγματικά αλλόκοτη ιδέα), καθώς επίσης και η συμπεριφορά/κοινωνική θέση των δεινοσαύρων, ανάλογα με το είδος τους. Πολύ όμορφα πέρασα όσο την παρακολουθούσα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)