Why him? (2016)


Ελληνικός τίτλος: Γιατί αυτόν;

Κωμωδία της Fox, σε σκηνοθεσία Τζων Χάμπουργκ, με τους Τζέημς Φράνκο, Μπράιαν Κράνστον, Ζόυ Ντώυτς, Σέντρικ the Enetertainer, Μέγκαν Μάλαλυ, Γκρίφιν Γκλουκ, Κήγκαν-Μάικλ Κέυ. 

Ο Νεντ Φλέμινγκ είναι ολίγον εκτός εαυτού. Ιδιοκτήτης τυπογραφείου που βλέπει τους τζίρους να φθίνουν καθώς οι πελάτες του στρέφονται στα ψηφιακά μέσα, έχει να αντιμετωπίσει ξαφνικά και την επιθυμία της πολυαγαπημένης του κορούλας που σπουδάζει μακριά τους, να περάσουν τα Χριστούγεννα στο σπίτι του καλού της. Χωρίς να έχει την παραμικρή διάθεση για ταξίδια την περίοδο των γιορτών, ο Νεντ ξεκινά με τη γυναίκα του και τον γιο του να συναντήσουν αυτόν που τόλμησε να κλέψει την καρδιά της μικρής του, χωρίς μάλιστα εκείνη να έχει αναφέρει ποτέ τίποτα. Κι εκεί που περίμεναν να γνωρίσουν έναν συμφοιτητή της, βλέπουν έναν μεγιστάνα των ψηφιακών εφαρμογών, πάμπλουτο, εκκεντρικό και χύμα... Πιο χύμα πεθαίνεις! 

Όσοι αναζητάτε λεπτό, ειρωνικό χιούμορ και βαθιά κοινωνική σάτιρα, παρακαλώ αναφερθείτε στην πρώιμη φιλμογραφία του Γούντυ Άλλεν. Εδώ, τίποτα δεν είναι λεπτό. Μάλιστα, τα πάντα είναι το ακριβώς αντίθετο... Θεόχοντρα. Αλλά έχουν τόση πλάκα, όμως. Είναι όλα τόσο "γεια σου" που σε συμπαρασύρουν στην τρέλα τους και τη χοντρή τους πλάκα, που δεν μπορείς να μην αφεθείς και να το διασκεδάσεις. Ο Μπράιαν Κράνστον δείχνει να το διασκεδάζει εξίσου, ενώ ο Τζέημς Φράνκο βρίσκεται στο στοιχείο του. Πολύ καλή η Μέγκαν Μάλαλυ στον ρόλο της μητέρας, αλλά και ο Κήγκαν-Μάικλ Κέυ στον ρόλο του executive assistant/personal trainer/life coach Γκούσταβ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)