Baby's first Christmas (2012)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark, σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Ράιτ, με τους Κάσπερ Βαν Ντίεν, Ρέητσελ Γουίλσον, Έλλα Μπώλεντάιν, Νόα Καπ. 

Όταν η αδελφή του και ο αδελφός της ετοιμάζονται να αποκτήσουν το δεύτερο παιδάκι τους μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, οι τέως συνάδελφοι δικηγόροι και κουνιάδοι, ο Κάυλ και η Τζέννα, αναγκάζονται να συναντηθούν ξανά, όπως κάθε χρόνο, και να καλύψουν την αντιπάθεια που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Μόνο που αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για όλους: τα αδέλφια τους αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα, ενώ κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους αμέσως μετά τις γιορτές. Έτσι, αποφασίζουν να βάλουν τα προσωπικά τους πάθη στην άκρη και να τους βοηθήσουν, όχι όμως και χωρίς μπελάδες. 

Αυτοί οι "μπελάδες" είναι και ο μπελάς της ταινίας, η οποία μπορεί να μην είναι η τυπική christmas romcom, βάζει όμως πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη, χωρίς επιτυχία. Ένα γαϊτανάκι απίστευτων καταστάσεων συμβαίνει μόλις σε μια νύχτα, και θα ήταν καλοδεχούμενο αν δεν ήταν προχειροστημένο. Ακόμα και με δεδομένες τις συμβάσεις αντίστοιχων παραγωγών, η ταινία γίνεται υπερβολική ενώ της λείπει η υπόσταση. Της αναγνωρίζεις τη διάθεση πρωτοτυπίας, παρ' όλα αυτά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)