Sing (2016) (3D)


Ελληνικός τίτλος: Τραγούδα!

Κινούμενα σχέδια της Universal, σε σκηνοθεσία Γκαρθ Τζέννινγκς, με τις φωνές των Μάθιου ΜακΚόννωχυ, Ρηζ Γουίδερσπουν, Σεθ ΜακΦαρλέην, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζων Σ. Ράιλυ, Τάρον Έτζερτον, Τζέννιφερ Χάντσον. 

Ο ιδιοκτήτης ενός θεάτρου προσπαθεί να διασώσει την επιχείρησή του από την τράπεζα που απειλεί με κατάσχεση. Ρομαντικών προθέσεων καθώς είναι, καταφεύγει συνήθως σε παλιομοδίτικες παραστάσεις με μηδενικό κέρδος, έως ότου του έρχεται η ιδέα να ανεβάσει ένα talent show που θα δώσει την ευκαιρία να αναδειχθούν νέα ταλέντα που αγαπούν πραγματικά το τραγούδι. 

Μα τι ωραία ταινία ήταν αυτή! Μια ιστορία απόλυτα σύγχρονη και απόλυτα σχετική με την τρέχουσα πραγματικότητα μεταφέρεται στην οθόνη με τους πιο αξιαγάπητους χαρακτήρες που έχουν βγει από στούντιο κινουμένων σχεδίων και με ένα καστ πολλών αστέρων που δανείζουν τις φωνές τους, το ταλέντο τους και το κέφι τους. Υπέροχο σκίτσο, εξαιρετικός σκηνικός διάκοσμος, καταπληκτική μουσική, πολύ χιούμορ και μια βαθιά ανθρωπιά χαρακτηρίζουν την ταινία που δουλεύει σε πολλαπλά επίπεδα, ψυχαγωγεί ταυτόχρονα μικρούς και μεγάλους θεατές, αλλά και αποτίει έναν δικό της φόρο τιμής στις εποχές των μεγάλων μιούζικαλ και του βωντβίλ. Εξαιρετικό. 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)