The night before (2015)


Ελληνικός τίτλος: Οι παρτάκηδες

Κωμωδία της Columbia, σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Ληβάιν, με τους Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Σεθ Ρόγκεν, Άντονυ Μακί, Τζίλιαν Μπελ, Λίζυ Κάπλαν, Μάικλ Σάννον, Τζέημς Φράνκο. 

Πιστοί στη χριστουγεννιάτικη παράδοση να περνούν μαζί την παραμονή, όπως έκαναν από έφηβοι, τρεις φίλοι συναντιούνται και πάλι, αποφασισμένοι όμως πως αυτή θα είναι και η τελευταία φορά. Τα χρόνια έχουν περάσει, οι προτεραιότητές τους έχουν αλλάξει και αυτή η παιδιάστικη τρέλα φαίνεται πως δεν τους εκπροσωπεί. Μόνο που αυτή τη χρονιά, πέφτουν στα χέρια τους (εντάξει, δεν πέφτουν ακριβώς, τις κλέβουν) προσκλήσεις για το πιο κρυφό, τεράστιο χριστουγεννιάτικο πάρτυ, γνωστό μόνο στους μυημένους. Οπότε, όλα βγαίνουν εκτός ελέγχου. 

Είναι άλλη μια ταινία με τη γνωστή παλιοπαρέα από καλόπαιδα που θέλουν πάντα να γίνουν πιο "προχώ" από την κλασσική συνταγή της κωμωδίας, φτάνοντας πολλές φορές στα άκρα. Ναι, εντάξει, περνάς καλά, γελάς, αλλά όλο αυτό το στυλάκι της τρέλας και της συμβατικής αναρχίας, έχει αρχίσει να γίνεται κλισέ και να κουράζει. Πάντως, Ρόγκεν Λέβιτ και Φράνκο (στη σύντομη εμφάνισή του) περνούν καλά και αυτό βγαίνει παραέξω. Αλήθεια λέω.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)