Paula (2017)


Μίνι σειρά θρίλερ 3 επεισοδίων του BBC, σε σκηνοθεσία Άλεξ Χολμς, με τους Ντενίζ Γκαφ, Τομ Χιουζ, Σιόμπαν Κάλλεν, Όουεν ΜακΝτόννελ. 

Μια καθηγήτρια χημείας γνωρίζει τυχαία έναν νεαρό τεχνίτη από τον οποίο ζητά να μονώσει το υπόγειο του σπιτιού της. Η έλξη μεταξύ τους είναι στιγμιαία και καταλήγουν στο κρεβάτι. Μετανιωμένη την επόμενη ημέρα, προσπαθεί να διατηρήσει τη μεταξύ τους επαφή σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο, αλλά δεν γνωρίζει πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο άντρας απέναντί της. 

Ενδιαφέρουσα ιδέα και ένα προσεκτικά επιλεγμένο καστ συντελούν σε μια άκρως ενδιαφέρουσα εκκίνηση και μια ιστορία γεμάτη αγωνία. Δυστυχώς, όμως, η σειρά δεν πληροί τις υποσχέσεις της καθώς, μετά τα δύο πρώτα καλά επεισόδια, το τρίτο και τελευταίο νιώθεις πως μπάζει νερά από παντού. Ναι, το φινάλε έχει δύναμη, αλλά κάπου έχεις ήδη ξενερώσει. Ενδιαφέρουσα τύπισσα η Ντενίζ Γκαφ στον ρόλο της Πώλα, ενώ αναμφισβήτητα την παράσταση κλέβει ο ο Τομ Χιουζ στον ρόλο του "πειραγμένου" και επικίνδυνου Τζέημς.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)