12 gifts of Christmas (2015)


Αισθηματική χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της Hybrid, γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark, σε σκηνοθεσία Πήτερ Σάλλιβαν, με τους Κατρίνα Λω, Άαρον Ο'Κόννελ, Μέλανι Νέλσον, Ντόννα Μιλς. 

Ο δημιουργικός διευθυντής μιας διαφημιστικής είναι πνιγμένος στη δουλειά παραμονές γιορτών και μάλιστα έχει και τη μεγαλύτερή τους πελάτισσα να δηλώνει εντελώς δυσαρεστημένη με τις ιδέες για τη νέα καμπάνια. Σαν να μη του έφταναν όλα αυτά, η μητέρα του να το παρακαλά να περάσουν την ημέρα των Χριστουγέννων οικογενειακά, και ο γενικός διευθυντής της εταιρείας του θυμίζει πως είναι υπεύθυνος για τα εταιρικά δώρα των υπαλλήλων. Όταν ανακαλύπτει τυχαία την κάρτα μίας personal shopper, της ζητά να συναντηθούν μήπως μπορέσει να τον βοηθήσει. 

Εντάξει, χριστουγεννιάτικη τηλεταινία είναι, οπότε εύκολα ξέρεις από τους τίτλους αρχής ποιο θα είναι το φινάλε της. Όμως, η ιστορία είναι καλοφτιαγμένη (αν και τίγκα στις συμβάσεις) και το κυριότερο έχει δύο λαμπερούς και κεφάτους πρωταγωνιστές που ουσιαστικά κλέβουν την παράσταση, αφού αυτοί είναι που σε κάνουν να ενδιαφερθείς για τους ήρωες και να παρακολουθήσεις τις περιπέτειές τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)