A very country Christmas (2017)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία γυρισμένη για το δίκτυο UPtv, σε σκηνοθεσία Τζάστιν Τζ. Ντυκ, με τους Γκρέυστον Χολτ, Μπέα Σάντος, Γκρεγκ Βων, Ντηάνα Κάρτερ. 

Απηυδισμένος από την ψευτιά και την κόπωση της showbiz, ο διάσημος τραγουδιστής της country Ζέην, εξαφανίζεται λίγο προτού ανέβει στη σκηνή για μια συναυλία του και αναζητά καταφύγιο σε μια μικρή επαρχιακή πόλη. Με τους παπαράτσι και τη δισκογραφική του εταιρεία να τον αναζητούν παντού, ο Ζέην βρίσκει τη θαλπωρή που χρειαζόταν στο πρόσωπο μιας νεαρής γυναίκας και της μικρής της κόρης. 

Έτσι πρέπει να είναι οι χριστουγεννιάτικες τηλεταινίες που μάθαμε να αγαπάμε. Όταν δε βασίζονται και σε μυθιστόρημα Άρλεκιν (κυριολεκτικά), τότε καταλαβαίνετε τι πρέπει να περιμένετε: ωραίες φατσούλες, κάτι από χιούμορ, καλή διάθεση, κεκαλυμμένη σεξουαλικότητα (με ολίγη από κοιλιακούς) και το επιθυμητό happy end. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)