A prince for Christmas (2015)


Εναλλακτικός τίτλος: Small town prince

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Hybrid, σε σκηνοθεσία Φρεντ Όλεν Ρέυ, με τους Βίβα Μπιάνκα, Κερκ Μπάρκερ, Άαρον Ο'Κόννελ, Μπρίτανυ Μπήρυ, Κέλλυ ΛεΜπρόκ, Μάξουελ Κώλφηλντ. 

Ο Πρίγκιπας Ντάνκαν δραπετεύει από το βασίλειό του, κάπου στην Ευρώπη, και ταξιδεύει κρυφά στις ΗΠΑ, λίγο πριν τον προσυμφωνημένο του γάμο ανήμερα των Χριστουγέννων. Αδύνατον να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα περάσει τη ζωή του με μια γυναίκα που δεν αγαπά, θέλει να μείνει μόνος και να καθαρίσει το μυαλό του. Οδηγώντας το αμάξι του στην ερημιά, ξεμένει στη μικρή πόλη της Ωρόρα, όπου συναντά τυχαία την Έμμα, ιδιοκτήτρια του εστιατορίου των γονιών της που σκοτώθηκαν 4 χρόνια πριν σε τροχαίο και η οποία αγκομαχά να τα φέρει πέρα αλλά και να βοηθήσει οικονομικά τις σπουδές της μικρής της αδελφής. 

Ε ναι λοιπόν, οι ευρωπαίοι πρίγκιπες κυκλοφορούν ελεύθεροι και ερωτεύονται κεραυνοβόλα φτωχές, όμορφες κοπέλες στις αμερικανικές κωμοπόλεις. Μην μου πείτε ότι σας χαλάει, γιατί θα πείτε ψέματα. Και ξέρετε κάτι; Μέσα στο τραλαλά κλίμα της ταινίας, όλα φαίνονται να δουλεύουν σωστά. Όμορφοι ηθοποιοί, ωραία τοπία (με αληθινό χιόνι κι όχι αυτό το ψεύτικο που κυκλοφορεί σε πολλές αντίστοιχες χριστουγεννιάτικες τηλεταινίες), χαριτωμένοι χαρακτήρες και μια ακαταμάχητη ιστορία (μην πείτε ότι δεν σας αρέσει, πάλι ψέματα θα πείτε) εγγυώνται ένα χαλαρό ενενηντάλεπτο. Στην ταινία θα συναντήσετε, αγνώριστους, τον Μάξουελ Κώλφηλντ, από τους "Κόλμπυς" και το "Γκρηζ 2", αλλά και τη "Γυναικάρα με τα κόκκινα", Κέλλυ ΛεΜπρόκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)